Ylihuomenna korkkaamaan Finnair Masters 7.30!

Oon ollu nyt pari viikkoa Suomessa. Sahasin aika paljon väliä Oulu-Tornio ja nyt oon sitten taas jo Helsingissä. Pidin vähän lomaa tuossa juhannuksen aikoihin, mutta aattona piti käyä silti pelaan juhannuskisa Kemissä Tommin (Linna) ja Katjan kans. Kädiki tarttu mailoihin ja pelattiin scramblea -7. Loman aikana ehin tehä semmosia juttuja mitä Ruotsissa ei ikinä tulis tehtyä, eikä kyllä muutenkaan kauhean usein. Käytiin esim. yhtenä päivänä ongella mun ihan ensimmäisen kaverin kans ja toisena päivänä Charlotta opetti mua ompeleen. Sain oikeesti tehtyä yhen topin! (En siis lyötyä, vaan ihan ompelukoneella ommeltua)

Houkuttelin Emmin Ouluun toissa viikonlopuks ja käytiin sitten moikkaa Tommia, Katjaa, Eeliä, Elmoa ja Eemiliä Haukiputaalla. Eeli on mun ja Emmin kummilapsi. Oltiin siinä niillä kolmisen tuntia ja lopuks leikittiin sitten vielä poikien kans konkkaa. Kun sitten oli lähdön aika ni mun auton avaimia ei löytyny mistään. Luulin jättäneeni ne eteisen pöyälle, mutta ei vaan näkyny. Osaan joskus olla aika hajamielinen…. Avaimia sitten etittiin koko porukalla joka paikasta aika kauan, niiltäki sohvilta missä en ollu ees istunu ja pihalta tietenki. Emil (3.v) tykkää heittää tavaroita vessanpönttöön ni olin kieltämättä aika huolissaan. Huudettiin Emil naapurin pihalta kotiin ja kyselin sitten oisko se nähny mun avainta..? Poika vastas ujosti että ”joo” ja pienten kyselyjen jälkeen se näytti missä avain oli. Oli pistäny sen ulkoportaiden alimman rapun alle piiloon muiden aarteittensa (sukkien) kaveriks. Sano että ”mää oisin halunnu, että ne on mulla aina”. Loppu hyvin kaikki hyvin. 🙂

Sunnuntaina lähettiin ajeleen aamulla kuuden aikaa kohti Helsinkiä ja kohti Finnair Mastersin karsintaa. Perillä oltiin kahen aikaan ja siitä sitten parit putit, tsipit ja ranget niin, että sai hyvän tuntuman greeneihin. En pelannu harkkakiekkaa ku tunnen Talin kentän aika hyvin. Kahelle parhaalle pelaajalle oli varattu villit kortit eikä mulla oikeen ollu hajuakaan miten sijottusin. Tiesin kyllä, että putti, draivi ja wedget oli/on toiminu hyvin jo parin kisan ajan.. Yhen kiekan kisa ni mitä vaan ois voinu tapahtua. Laivaliput oli varattuina Tukholmaan 17.30 kisapäivälle.. Tein kolmelle ekalle reiälle 2 bogia, mikkä otin sitten kyllä takas kahella perättäisellä birkulla. Siitä sitte tsemppasin loppuun asti ja tauluun tuli -1, mikä oliki päivän voittotulos. Laiva Ruotsiin sai lähteä ilman mua. 🙂 Torstaina pääsen avaamaan koko kisan ku oon ekassa ryhmässä (7.30) ja ryhmän eka lyöjä. 

 

Linda 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*