Vuoden pimein päivä

Oon ollu Oulussa harjottelemassa pari päivää. Pyörittelin r8:a kädessä ja ote vähän lipes. Sen jälkeen sain käyä peilistä tarkistaan oliko kaikki hampaat tallella.. Oli. Lunta vähän huuleen ja mustelmalla selvittiin.. Kotona paria tuntia myöhemmin pikkusisko tuli näyttään ihan omaa samasta kohasta turvonnutta hultaan. Oli onnistunu potkeseen itteä polvella. Ollaa ku 2 marjaa 🙂

Kävin moikkaamassa kummipojan perhettä Jonin kans. Jonille tuotiin kaikenlaista kynää ja sen piti kirjotella nimmareita poikien pelipaitoihin. Jääkiekko on poitsujen keskuuessa vähän isompi juttu ku golf. Treenit sujuu edelleenki hyvin. Nyt täällä kotona ois tarkotus treenata Kemissä jossain hallissa(?) kai ja autotallissa pystyn parhaiten treenaamaan puttia.

Kaikki on varmaan joskus kuullu kui paljon nään unia ja varsinki golfunia.. Kisat ku lähenee ni unet taas lisääntyy. Viikon sisään oon nähny unta että keskellä tiiboxia kasvo iso tammi, enkä mitenkään mahtunu lyömään tai pystyny kiertään tai lyömään yli. Siinä sitten jonku aikaa sain mallailla ja takana tuleva ryhmä kävi lämpösenä… Tänä yönä näin, että olin pelaamassa Finnair Mastersia ja olin pelannu hyvin. Piti mennä vessaan ja sillä aikaa mun ryhmä oliki jatkanu pelejä. Kävin juokseen ne kii ja tuomariaki tarvittiin selvittään kuvioita. Ku sitten loppujen lopuks sain luvan jatkaa pelejä, mun taskussa oli joku kännykkä vuodelta 97 ja se alko soimaan.. Siinä vaiheessa tuomari ilmotti, että nyt se ois Linda kuule DQ..

Täällä tulee nukuttua hyvin.. Tänään on vuoden pimein päivä. Aurinko on ylhäällä 2,5h, ei kyllä sillä, että sitä oisin näkyny sen jälkeen ku Floridasta tulin. Kiirunassa asiat oli vielä huonommin, ku lounaan aikana aurinko sekä nousi, että laski.. Mutta tästä se päivä alkaa taas piteneen. On vaan hankala pysyä hereillä ku luulee että koko ajan on yö/ilta.

 

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*