Volvo world match play ja muutto

Reissu Englantiin alko siis vähän koomisesti.. Ja ikävä kyllä en saanut itsestäni irti kunnon tuloksia. Nyt on kuienkin kausi paketissa ja olo tuntuu helpottuneelta. Edessä uusi vuosi ja uudet kuviot.

 Ajelimme Linnean kanssa kisan jälkeen katsomaan Volvo match play championshipiä Lontooseen. Pelikaverin, Melanie Mätzlerin, valmentaja pyysi London Golf Clubin puheenjohtajaa/toimaria järjestämään meille liput. Oisin halunnu seurata Ilosta koko päivän, mutta ruotsalaisesta matkaseurasta johtuen piti käydä mkatsomassa Blixtiä ja Stensoniakin. Jouduimme lähtemään lentokentälle, kun pelit oli vielä kesken, mutta Ilonen voitti matsinsa ja päivää myöhemmin koko kisan. Mieletön juttu! Unelma on, että itse pystyisi joskus johonkin yhtä hienoon. Kaksi voittoa yhteen kauteen. Ja Mikko voitti siis finaalissa Stensonin, loistavaa! Täytyy silti sanoa, että Stensonin olemus oli kentällä jotenkin maaginen (ainakin siis Blixtiä vastaan). Telkkarista eroja pelaajien välillä ei nää samalla tavalla.. Mikko cool ja rauhallinen, Stenson atleettinen ja erittäin itsevarma, Blixt poikamainen ja innokas..

1. Mikon voiton maisemat 2. Volco world match play 3. Mikko ja Victor, mulla vähän unohtu kamerakielto..

Blogienkkuvolvo  blogienkkuvolvo1  blogienkkuvolvo2

Pelaan joulukuussa taas Euroopan Tourin karsinnat Marokossa. Enemmän kyllä jännittää tällä hetkellä tuo ebolan leviäminen sinne, kuin itse peli. Sitä ennen on edessä iso muutos elämääni. Päätin kolme viikkoa sitten, että muutan takaisin Suomeen. Ouluun ja Tornioon palaaminen ei ole vaihtoehto jatkuvan matkustamisen vuoksi, joten päätin muuttaa Helsinkiin. Manageritoimistoni on auttanut löytämään asunnon ja osoite varmistuu toivottavasti viimeistään ensi viikolla. Valmennuskuviot ovat epäselvät, mutta järjestyvät varmasti aikanaan. Laitan Halmstadin kämpän vuokralle, lahjoitan 75% vaatteistani pois, pakkaan autoon kaiken sen mitä mahtuu ja matkustan laivalla Suomeen. Jos kämppä ei onnistu, niin ajan Tornioon, etsin toista asuntoa, lähden treenaamaan ulkomaille ja tulen viikoksi taas Suomeen ennen karsintoihin lähtöä. Enemmän muuton syistä ja kaikesta muusta myöhemmin tällä viikolla tai ensi viikon alussa…  

Puss o kram

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*