Viikko ilman kisoja

Nyt ku on viikko ilman kisoja ni ehtii hoitaa kaikkea sellasta mitä ei mitenkään kisaviikoilla ehi. Tällä viikolla on tarkotus pitää päivää vapaata. Toinen niistä menee bussissa matkustaessa Kiirunaan ja toinen Kiirunassa ollessa. No okei, 6h bussissa. Tää on näin kuitenki kätevämpi, ku että äiti tai isä ois ajanu mut Luleåån lentokentälle ja oisin sieltä sitte lentäny Ängelholmii.

 Tälleen vapaapäivän innoittmana aattelin kirjottaa toisesta vapaapäivästä, mikä mulla oli tuossa kesäkuussa. Tää ei liity mitenkään golfiin, eli ne jotka lukee tätä golfin vuoks voi lopettaa lukemisen N-Y-T nyt. Niinku oon ennenki sanonu ni kuuntelen aina musiikkia ennen kiekkaa ja aika usein myös treenatessa. Eilen ipodilta alko tuleen Skrillexiä ja tuli mieleen kesältä yks vapaapäivä ku ajeltiin Borlängeen ja päästiin kuunteleen mm. Neroa, Skrillexiä, Billy Idolia, Michael Monroeta ja Rihannaa.. Skrillex ja Nero on tietokoneella tehtyä musiikkia missä ei voi laulaa mukana, korkeintaa hymistä ja vielä pari vuotta sitten en kestäny kuunnella sellasta ollenkaan.. No tultiin tosiaan yllärinä Borlängeen mun veljien luokse, missä Charlottaki sattu olemaan. Pontus ties, että ollaan Jonin kans tulossa, mutta Charlotta ja Niklas ei. Ku sitten tultiin paikalle, ei Niki eikä Charlotta reagoinu eka mitenkää, ku Joni käveli eellä huoneeseen. Charlotta veti limukat väärään kurkkuun (pikku viiveellä), ku sitte hoksas.

No mentiin sitten kattomaan tätä Neroa. Mulla ei ollu hajuakaan kuka se oli, mutta pojat vakuutti mut, että on pakko olla eturivissä. Niimpä me oltiin sitten eturivissä jo 15min ennen keikan alkua ja katoin vihasesti jokasta, joka mua vahingossa tönäs. Ku kello löi tasan, alko musiikki pauhata. Olo oli ku ois yhtäkkiä siirtyny toiselle planeetalle. Vähän samanlainen olo, ku pikkusena meni Suomen Tivolissa Ufoon.. Ei siinä, ihan jees siis. Porukkaa alko pakkautua koko ajan enemmän ja enemmän, eikä enään tönäsyjä voinu erottaa toisistaan, ku oli liimautuneena kaikkiin ympärillä oleviin. JA sitten. Sitten alko kertsi. Huomasin nopeesti, että tän avaruusmusiikin kuunteluun liitty oleellisena osana kertosäkeen aikana hyppely ja epämääränen pään ja käsien heiluttelu lavaa kohti. Olin lisäks varmaanki ainoa, jonka ois voinu päästää auton rattiin. Pyörittelin päätäni ja mietin, että miehän en kyllä pomppimaan ala.. Toisen biisin aikana mun oli kuitenki käytännön syistä syötävä sanani: huomasin, että mun nilkat ja varpaat toimi suorastaan ponnistuslautana muulle yleisölle. Eihän mulla siis ollu muuta vaihtoehtoa, ku itekki alkaa hyppiä. Porukkaa tuli lisää ja lisää eikä ollu mukavaa, ku alko olla tosi ahasta. Lopulta mun oli pakko nostaa ne kädetki ylös, että tilaa sai vähän enemmän.. Päätäki heiluttelin, ettei se kolahtas mihinkään kovempaan. Siinä sitten mietin, että kuinkahan moni niistä 20 000-40 000 muusta kuuntelijasta hyppi samasta syystä ku mie ja kuinkahan moni sitä teki vapaaehtosesti? Noh, enivei, ku siitä eturivistä pääs pois ni se oli oikeesti aika hyvä keikka. Muistinko sanoa, että keikan kans samaan aikaan alko rankkasade? Tästäki huolimatta se oli miljoona kertaa parempi ku Rihanna, joka tuli keikalle 45min myöhässä, kännissä ku käki, luuli olevansa Norjassa ja laulo vaan joka toisen sanan… Oon sille vieläki vihanen ja vaihan kanavaaa ku radiosta kuuluu sen biisejä.

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*