Vähän mun checklistaa Floridassa

Reissu on lopuillaan ja kotimatka häämöttää. Onneksi on vielä kuitenkin pari päivää aikaa lämmitellä. Sää on ollut viimeisen viikon heikohko.. On satanut ja tuullut tosi paljon. Eilen tippui pallokin tiiltä puuskan voimasta. Ja löin yhden hyvän rautaseiskan 90m, kun yleensä se lentää sen 135m.. Tänään sentään aurinko on käynyt näyttäytymässä..

 Suomessa odottaa ilmeisesti uuden kämpän lisäksi lumi. Emma lähetti perjantaina kuvan autostani lumikasan alla. Pointti ei kuvassa kuitenkaan ollut lumen määrä vaan se, että joku oli ajanut parkissa olevan autoni perään sellaisella vauhdilla, että koko peräkontti oli mennyt lyttyyn ja auto on ajokelvoton.. Kuvan perusteella näytti myös, että auto oli törmäyksen voimasta liikkunut melkein metrin eteenpäin. Luojan kiitos kolaroija oli jättänyt yhteystiedot. Nyt toivon vain, ettei mun rakas menopelini joudu lunastukseen.

 Tänne Floridaan tullessa mulla on aina pieni checklista mitä yritän ehtiä tekemään golfauksen ohella. Tässä muutamia listalta.. Pitää käydä Sawgrassin outleteilla, Cheesecake Factoryssa, Victoria’s Secretillä, syödä clif barseja ja bageleita cream cheesellä.. Pannareita aamupalaks, tilata white chocolate mocha Starbucksista ja viettää ainakin yksi aamupäivä altaalla. Yleensä on tullut käytyä myös leffassa, Miami Beachilla, eläintarhassa tai NHL-pelissä. Evergladesin alligaattoritkin on tullut morjestettua. On ihana tulla samaan paikkaan treenaamaan kerta toisensa jälkeen, kun ympäristö on tuttu, tietää mitä haluaa ja tietää mistä sen löytää. On paljon tekemistä treenien jälkeenki, eikä illat mene kotona istuskellessa ja peukaloita pyöritellessä. Täällä on helppo liikkua autolla eikä eksymisestä tarvitse kantaa huolta, koska koko rannikko on ruutukaavalla tehtyä.

Perheeni täällä ollessa sain check-listaltani monta asiaa pois. Mm. altaan, Sawgrassin, eläintarhan, Panthersien pelin, pannarit ja Cheesecake Factoryn. Wildlife preserve, missä käytiin on tosi pieni ja rauhallinen paikka. Turistit menevät aina isoihin eläintarhoihin, missä Ranuan eläinpuiston tyyliin nähdään eläimet kaukaa ja ilman opastusta. Kävin jo toista kertaa tässä samassa eläintarhassa ja se on aina yhtä hurmaava. Opas vie noin kymmenen hengen ryhmän häkkien viereen ja kertoo jokaisen eläimen tarinan erikseen. Useimmat leijonat ja tiikerit ovat päätyneet heille, koska omistajat ovat yrittäneet kasvattaa niitä asunnoissaan…Ovat sitten huomanneet, että leijona ei nyt sitten oikeen sopinutkaan olohuoneen sisustuselementiksi enään 3-vuotiaana. Kaikki eläimet ovat ihmisrakkaita ja tulevat heti aitauksen reunalle hoitajansa rapsutettavaksi.. Joitain eläimiä saa ottaa syliinkin. Pitelin papukaijaa, apinaa, kilpikonnaa ja käärmettä. Olin ottamassa tarantellaa käteen niin äiti käytti vanhemman oikeuttaan ja esti viime hetkellä.. Vierailijat pääsevät metrin päähän kaikista eläimistä, mutta sormia ei kannusteta laittamaan aitauksen sisäpuolelle.. Pailla on ehdottomasti yksi West Palm Beachin helmiä..

 Golf sujuu ihan hyvin. Olen pelannut Alexin ja Emelien vieraana Donald Trumpin Jupiterin kentällä ja pääsin jopa käymään Bear’s Clubilla harjoittelemassa. Bear’s Club on kenttä, jolla kaikki Rorysta, Michael Jordaniin, Celine Dioniin ja Luke Donaldiin asuu ja harjoittelee. Se on vielä asteen yksityisempi, kuin Trumpin kenttä, mutta pääsimme harjoittelemaan Alexander Norenin kutsumana. Muuten olen sitten treenannut tästä 10 minuutin päässä sijaitsevalla John Princen Learning Centerissä ja pelannut West Palm Beachin par 3 -kenttää.. Karsintojen alkamiseen kaksi viikkoa!

 

Flori  Flori2  Flori3    Flori5  Flori6Flori1

 

Puss o kram

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*