Vähän päivitystä taas..

Finnair Masters oli ja meni ja oon tosi onnellinen, että pääsin pelaan sen, vaikka missasinki cutin 2:lla lyönnillä. Pelasin ekan päivän siellä siis pariin ja tokan sitten +6. Peli ei kadonnu minnekkään vaan yhtäkkiä ympärillä alko tapahtuun niin paljon, että normi rutiinit sun muut pääs ehkä vähän unohtuun. Yhtään birkkua, kun ei saanu tauluun ni pelaaminen ja mieliala kävi sitten loppua kohti vähän raskaaks.

Sen jälkeen maanantaina pelasin Pro-Amin, mihin oli pyydetty suomalaisia ammattilaisia ja firmojen edustajia. Sillon sitten pelasin saman kentän -4 bogeyfreenä, eli siis ilman yhtään bogia.. Vähän myöhässä vaan.

Sen jälkeen sitten reissattiin tänne Ruotsiin ja satutin selkäni.. Aattelin, että lepään pari päivää ja kattelen sitten miltä tuntuu, mutta Katta-koutsi vaati, että meen kiropraktikolle samantien. Johan hoitaa monien ET-pelaajien selkiä. Noh, mulla oli tulehus lantiossa, koska se on ollu vinossa kuulemma vähintäänki 7kk (sillon näki mut ekaa kertaa, mutta ei kehannu tulla sanomaan). Jos oisin oottanu viikon ni en kuulemma ois pystyny enää kävelemään… Koska lantio oli vinossa, ni vasen jalka oli 2cm lyhempi ku oikea jalka ja mulla on ollu väliaikanen skolioosi… Inhottaa ajatus, että on laittanu 60kg selkään ku on tehny kyykkyjä mutkalla olevalla selällä.. Selkä sitten suoristettiin ja hoidin tulehusta jääpusseilla. Diagnoosi annettiin viikko sitten perjantaina. Lepäsin la-su ja maanantai – lauantaina pelasin 8 kierrosta ku meillä oli jokkue ruotsinmestaruuskisat Barsebäckissä. Tiukka viikko, mutta Halmstad GK satsas niihin kisoihin hyvin ja jokaselle hommattiin seurasta pikku junnu kädiks koko viikoks. Naisissa oli 4-6 hengen joukkueita mukana 18, joista 8 tippu sarjasta. Me oltiin 9. ku pelattiin pari ekaa päivää huonosti.Barsebäck voitti niinku kuulemma aina.. Joukkueessa oli mm. Caroline ja Jacqueline Hedwall ja LPGA:lla pelaava Louise Stahle. Niin ja selkä tosiaan kesti hyvin ja tänään oli jälkitarkastus.. Lantio hyvä, mutta selkä oli taas vähän vino, mutta nyt on kuulemma kaikki tosi hyvässä kunnossa!

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*