Uusia kisoja kohti!

Nyt on sitten lomat pidetty ja harjottelukin ehitty alottaa. Vuosi 2013 oli hyvä ja vuodesta 2014 tulee vielä parempi. Pelaan tänä vuonna siis kahta eri touria, Ladies European Touria ja Ladies European Tour Access Seriesiä. Kilpailuja tulee yhteensä olemaan 15-20 ja koska en saanu täyttä korttia, saan aina tietää vasta 2 viikkoa ennen kisojen alkua, että pääsenkö Euroopan Tourin kisaan vai en. LETAS:ille pääsen aina, kun haluan. Ensimmäinen kisa on luultavasti Marokossa maaliskuussa.

Joululoma meni Torniossa perheen kanssa aikaa viettäen. Vuosi vaihtui Ylläksellä siskon ja sen poikakaverin, naapurin Katan, serkun ja sen tyttökaverin kanssa. Innostuttiin hiihtään ja neljän päivän aikana kilometrejä jäi taakse 55! Myönnän, että heitin kahesti lipat.. Kerran alamäessa (tosi jyrkässä) ja toisen kerran, ku Charlotta kaatu mun eessä enkä ehtiny jarruttaa. Hiihto oli kivaa vaihtelua juoksemiselle.. Täällä Halmstadissa on tehty Golfarenalle ladut, vaikka lunta ei hirveästi oo tullu. Lämpötila on just ja just miinuksen puolella kylläkin.. Golfarenalla voi siis saman päivän aikana lyödä rangella, puttailla sisällä, käydä salilla, hiihtää ja mennä vaikkapa lopuks saunomaan.

Mun ohjelma on täällä aika samanlaien joka päivä.. Alkaa lenkillä ja jatkuu putatessa Halmstad GK:n yläkerran matolla. Lounas, lisää puttia, sitten rangelle (mikäli lumi ei tuule katokseen sisälle), vielä vähän puttia ja sitten salille. Sen jälkeen kaupan kautta kotiin suihkuun ja ruoantekoon.. Sitten vielä tietokoneelle hoitamaan kotisivuja, kirjottamaan harjottelupäiväkirjaa , lähettämään meilejä ja etsimään sponsoreita. BTW kotisivut on kohta myös englanniksi! 

 

A couple pictures 🙂 

joulubloo  joulublo

joulublooo  joulubloooo

 

joulublooooo      joulublooooo1

joulubloo2

 

 

XOXO Linda

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*