Treeniviikko

Kolmen viikon kisarumba takana ja kaikenlaistahan siellä pääs sattuuun ja tapahtuun. Ekan kisan missattu cutti, tokan viikon paras saavutus Nordealla ja kolmannen viikon läpästy cutti, mutta kuitenki tavotteiden alitus. Tuo viime viikkonen +9 oli aika.. jännä. Oltiin koutsin kans sovittu, että puttaan tietyllä tavalla, tapahtu sitten mitä tahansa. No missasin sitten 8 alle 2metristä sen tuloksena. Nyt joku vois aatella että ”oisko kannattanu muuttaa puttia kesken kiekan?”, mutta tein niinkö oltiin sovittu ja oikeesti luotin joka puttiin! Mikä kyllä vähän naurattaa nyt.. Sinä samasena iltana muutin sitten putin sellaseks, että tuntuu hyvältä ja se sitten kans uppoo siihen reikään. Ekana päivänä puttasin 39 kertaa ja kolmantena 28 kertaa. Aika jees parannus?

Tällä viikolla on luvassa armotonta fysiikka- ja lajitreeniä. Pidin eilen ensimmäisen vapaapäivän kolmeen viikkoon niiin, että en käyny kentällä ollenkaan (ajoin kyllä autolla läpi). Tänään oli lajitestipäivä ja tein enkkoja 2ssa testissä 3sta ja kolmaski meni silti hyvin. Vissin aika tärkeetä, että tekee välillä muutaki ku treenaa.. Täällä oli hyvä sää ja käytiin Tylösandin kuuluisalla hiekkarannalla. Löydettiin sieltä ihan hullun siisti n. 7m korkea hiekkaseinämä.. Vähän niinkö vesiputous, mutta hiekkaa!

Ens viikolla sitten Suomeen kisaamaan! Aura Golfin kisat on aina ihan parhaita! Siellä on lepposia ihmisiä, jotka puhuu hassusti. Siellä on mukava kenttä, joka on yleensä tosi hyvässä kunnossa.. Ja sitten siellä on player’s lounge missä on aina pandan karkkeja ja pari uusinta naisten- ja golflehteä! Pikku eleillä saa kaikille hyvän mielen (Lue=mua on helppo huijata karkilla ;)) ja hyvät muistot kisasta.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*