Treenikauden alkua..

Eka päivä koulua takana. Valitsin affärssystemiä (ei hajuakaa mikä ois sitä vastaava suomessa) tähän kevätlukukauden alkuun ja kävin tänää istuun pari tuntia luennolla. Kurssi lyhyesti selitettynä käsittelee aika pitkälti ohjelmistoja mitä eri yritykset käyttää saadakseen kätevästi kaiken datan koottua yhteen ja helposti käsiteltäväks. Sattu aika sopivasti, ku mun uusin sponsori Solteq ( http://www.solteq.com/fi/SitePages/Tervetuloafia.aspx ) tarjoaa tuon kurssin käsittelemiä palveluja.

Kävin maanantaina taas afropowerdancessa ja tanssin kirjaimellisesti varpaat rakoille! Isovarpaan alla on 2cm x 1cm vesikello ni tällä viikolla en oo enempää viittiny tanssahella.. Tehny perus punttia ja eilen kävin testaan body pumpia ekaa kertaa täällä Ruotsissa. Vikat olkapääpumpit oli sen verran tiukkoja, että olin ohjaajalle oikeesti kiukkunen.

Alotan golftreenit taas ens viikolla. Katta on valmistellu mulle uutta treeniohjelmaa ja uutta tyyliä harjotella. Niien treenien tarkotuksena ois saada mut vetää 100 lasissa ja tottumaan epäonnistumiseen, tai no ehkä paremmin sanottuna: totuttelemaan epäonnistumiseen ja hyväksymään, että epäonnistuminenki on ok…… Ja sitä kautta oppimaan onnistumaan paremmin.

 

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*