Treeniätreeniä..

Kävin maanantaina fyssarin (Annan) luona. Se tsekkaili mun kroppaa ja suositteli, että keskittysin tänä keväänä fysiikkatreeneissä saamaan yläselän lihakset isommiks ja pakarat vahvemmiks. Huomenna koitetaa aktivoida tuosta lavan vierestä yks lihas sänhkön avulla, ku se ei muuten oikee suostu toimiin. Sitten vois taas treenata yläkroppaa huoletta ja tuloksiaki sais helpommin.

Treenasin tänää simulaattorissa ja mietin kaikkea mitä Anna ja Johan on sanonu.. Että kui mua ei oo muka sattunu enempää ja miten oon yleensäkkää pystyny lyömää. Huomasin sitte siinä, etten oo käyttäny vasenta kättä ollenkaa lyödessä.. Se on enemmänki vaan ”hengaillu” mukana. Mailanpäännopeus nous 4mph ku löin pitkästä aikaa molempia käsiä käyttäen.

Mun poikakaveri yllätti mut eile ja kerto, että tulee viikonlopuks tänne Halmstadii. On menny 7 vkoa siitä ku viimeks ollaa nähty. Se pääsee tänne vähän lämmittelee Kiirunan kylmyydestä. Täältä lumi on melkee täysin poissa ja Tylösandissa talvigreeneille on jo ilmestyny liput. Saas nähä tuleeko viikonloppuna otettua matsia. Jos sää on tällasta ku nyt (+3C ja kylmää vettä vaakasuoraan ku saavista) ni treenit pidetää simulaattorissa. Tylösand teki diilin Golf Arenan kans, mikä on uus harjottelukeskus täällä, jota kaikki on hehkuttanu. Aattelin huomenna käyä koulun jälkeen kattomassa miten siellä pystyy treenaamaan.

Nyt nukkuun!

 

XOXO Linda

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*