Tiedättekö mikä päivä tänään on?!

Tiedättekö mikä päivä tänään on?! Tänään käynnistyy vuoden 2015 naisten Eurooppa Tour kausi Australiassa! Mukana meistä suomalaisista minä ja Noora Tamminen. Kisa pelataan Gold Coastilla RACV Royal Pines Resortilla. Noora on täällä ollut aiemminkin ja tätä on kuulemma viime vuodesta muutettu paljon. Kenttä on pitkähkö ja tuulinen, greenit isoja, nostettuja ja vähän hitaan oloisia. Bermuda (ruoholaatu) tuo omat haasteensa.

Matkustin tänne 43 tuntia, joten reissun jälkeen olin aika puhki. Aikaero on 8h, mutta nyt alkaa jo oikeastaan olemaan aika tottunut uuteen rytmiin. Joka yö herään silti 3.00 erittäin pirteänä. Nukahdan kyllä aina uudestaan. Majotun Nooran ja Roopen kanssa meren äärellä olevassa hotellissa/asunnossa. Gold Coastia kutsutaan Surfer’s Paradiseksi, joten rannat ovat surffaajia täynnä. Kävin siellä ensimmäisenä päivänä kävelyllä.

Harkkarundit pelasimme maanantaina ja tiistaina. Eilen oli Pro-Am, joten ainoastaan mukana olleet saivat pelata kenttää. Meillä meni päivä harjoitellessa. Täällä on ihana olla! Vaikka Australia on upea, niin viittaan tuolla ”ihanalla” silti Eurooppa Touriin. Kaikki on hyvin järjestettyä ja ympärillä Euroopan parhaat golfnaiset. Eilen sanoin Nooralle, että ”Olin puttaamassa ja Laura Davies tuli greenille, niin teki mieli pysähtyä ja nostaa hattua, mutta sain onneks pidettyä itseni kurissa ja jatkoin vaan coolisti omia drillejäni”. Noora katto mua suu auki ja kysy, että ”Ai mitä? Treenasko Laura puttia?”. ”Ei, ku se tuli jutteleen jonkun kädin kanssa..” vastasin.”No mä aattelinki..”. Lauralla on touch kohallaan ilman treenejäki, kokemustakin löytyy ilmeisesti myös jonkin verran.

Meillä ei käytännössä ole nettiä hotellilla, joten pyysin kyydin kentälle näin kisa-aamuna aika aikaisin. Ajattelin, että syön aamupalaa, kirjoittelen blogia ja otan iisisti. Meillä on kädipakko ja tilasin kädin klubilta. Sain kädini numeron tiistai-iltana ja olen yrittänyt saada häntä kiinni 24h.. Ilman vastausta. Se teki mulle OHARIT?! Myöskään mailapojista vastaava mies ei vastannut puheluihini. Onneksi olin ajoissa tänään liikkeellä, niin kisajärjestäjät hankkivat minulle uuden kädin näin 4h ennen starttiani..

Täällä Australiassa kisaa näytetään livenä kanavalta ABC1 lauantaina ja sunnuntaina 1.30-6.00p.m ESST. En osaa varmasti sanoa näkyykö LET:in youtube-kanavan kautta koostetta tai muuta, mutta näin olettaisin..

Nyt uppoudun hetkeksi kirjan pariin ja sitten lämmittelemään!

 

Puss o kram

Linda

blogiAus

blogiaus1

blogiaus2

blogiaus3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*