Takas Ruotsissa!

Lauantaina pelattiin Ranskan kisan vika kierros. Olin 8. reiän jälkeen +7, mutta käänsin kelkan ja pelasin -2 loput. Nähtiin kyllä sellasia lipunpaikkoja, että ei ollu enää ees hauskaa. Sohvi puttas meitä muita paremmin ja oli neljäs. Jäätiin Sohvin kans lentojen vuoks vielä ylimääräseks yöks Pariisiin meiän host-perheen vanhimman tyttären luokse. Juhlittiin mun synttäreitä Marinen kavereiden kans, ja ihan niin ku kaikissa leffoissaki, niin meki Sohvin kans tututstuttiin Pariisissa kuninkaalliseen. Okei, ei ehkä ihan kuninkaalliseen, mutta siniveriseen, Tanskan prinssi Henrikin veljenpoikaan.

Ajeltiin lauantaina ympäri Pariisia ja kateltiin kaikki tunnetuimmat nähtävydet. Kaikki muut olin nähnykki jo aiemmin, paitsi tunnelin, mikä koitu aikanaan prinsessa Dianan kohtaloks. Sunnuntaina lähettiin omiin suuntiimme, mie Ruotsiin ja Sohvi Teneriffalle.

Junassa Köpiksestä Halmstadiin tulee monesti tullivirkailijoita koiran kans tarkistaan matkustajia. Säikähin keveesti, ku niiden koira hyppäs suoraan mun syliin uudestaan ja uudestaan. Virkailijat käski mun siirtyä, että nähdään onko vika mussa vai penkissä. Penkissä oli kai istunu joku epämääränen ennen mua. Virkailijat jatko matkaa ja koira hyppäs mun eessä istuvan n. 75-80-vuotiaan mummon päälle. Lopulta mummoa pyydettiin siirtyyn samalla tavalla, ku muaki oli pyydetty. Nyt koira ei kuitenkaan ollu kiinnostunu penkistä, vaan mummelin laukusta. Virkailijat avas sen ja löys laukusta pilveä!! Katoin ympärilleni, ja mietin, että niistä kaikista ihmisistä siinä junassa olisin viimiseks epäilly sitä herttasta mummoa. En vieläkään käsitä. Niin vaan joutu mummo lähteen virkailijoiden mukaan. 

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*