Taas vauhdissa!

Kirjoitettu tiistaina, mutta koneesta loppu akku eikä meillä ollu adapteria.. =)

1. 11th hole in Crete 2. Greek salad in Greece 3. Tough lie 4. My clubs after the flight 5. Our hotel restaurant 6. 4000 year old vessels

Blogikreta  blogikreta3  blogikreta0 blogikreta4  blogikreta6   blogikreta5

 Toissa viikolla oltiin Azoreilla ja pelasin kauden parhaan kisani. Tulin kisassa neljänneksi, mikä tuntu paremmalta, kuin ykskään sijoitus LETASilla ikinä.. Viime viikko pelattiin Kreetalla ja olin siellä lopulta 19.. Tällä viikolla pelaamme kauden viimeisen kisan Englannissa. Matka Kreetalta tänne ei sujunu ihan sen tavallisimman kaavan kautta..

 Meille annettiin kisan kautta diili Aegean airlinesin lennoille. Yritin ensin kysellä lentoja Kööpenhaminasta Heraklioniin, mutta sopivaa matkaa ei löytynyt. Sen jälkeen tiedustelin, että löytyisikö sitten lentoja Heraklionista Lontooseen ja sain myöntävän vastauksen varaustunnuksineen. Ohessa oli myös kaksi riviä kirjaimia (ei sanoja tai kaupunkeja) ja numeoita, mistä näin lennon ajat. Kun sitten 05.30 olin lentokentällä, niin bag tageja laittaessa huomaan, että minua ollaan laittamassa Kööpenhaminaan eikä Lontooseen. Ilmotan virheestä ja virkailijat sanovat huvittuneena, että ”ei, kyllä sinä olet Kööpenhaminaan menossa”. Menin äkkiä Aegeanin luukulle ja selitin tilanteen ja päätin samantien, että Köpikseen en nyt ainakaan lennä. Nainen Aegeanin luukulla ei pystynyt vaihtamaan lentoa heti, koska lennot oli myyty meille pelaajille erikoishinnoilla ja heidän päätoimisto aukeaisi vasta 09.00.. Ehdotti sen sijaan, että ostaisin uuden lipun 400 eurolla. Päätin jäädä odottamaan toimiston aukeamista ja he varasivat minulle paikan 11.20 lähtevästä koneesta. Lopulta 10min ennen tämän 11.20 lennon lähtöä he korjasivat virheensä ja laittoivat uuden lipun ja pääsin kohti oikeata osoitetta..

Tähän ei kuitenkaan päivän hankaluudet loppuneet.

Olin vuokrannut auton Heathrowlta ja minun oli tarkoitus hakea tämän viikon kämppikseni Stanstedtin lentokentältä. Linnea joutui ottamaan bussin ja taksin kentälle, koska olin perillä viisi tuntia suunniteltua myöhemmin.. Ja kun vihdoin pääsin hakemaan autoa vuokraamosta, niin sitä autoa ei ollutkaan paikalla. Sain kuitenkin sitten toisen auton käyttöön pienen säädön jälkeen.. Niin ja tosiaan tämä liikenne on vasemmanpuoleinen. GPS:ää minulle ei ollut, vaan suunnitelma oli, että Linnea ottaa kotoa mukaan.. Otin printscreenin kartasta ja reittiohjeista ja sitten vain kaasupohjaan (Tiesin kyllä siinä vaiheessa, etten ehtisi pelaamaan harkkakierrosta ja kisa olisi selvittävä 9 reiän harjoittelulla). Ensimmäiset 2 tuntia meni helposti motarilla.. Mutta sitten tuli pimeää ja tiet kapenenivat. Ja kuinka ollakkaan! Tie mitä minun piti ajaa olikin suljettu.. Ei muuta, kun intuitiolla eteenpäin.. Kun olin ajanut täysin yksin pilkkopimeässä 20min ja näin, että vastaan tulee auto, niin voin kertoa, että alko vähän jännittää, että ajanko nyt oikealla puolella. Vai vasemmalla 😉 ? Ja öh, mikä on näille oikea!? Noh, selvisin jollain uskomattomalla säkällä perille ilman, että ajoin kertaakaan harhaan. En ymmärrä vieläkään.. En nähnyt viimeiseen 45 minuuttiin edes huoltoasemia tai kauppoja.

Olin perillä vähän seitsemän jälkeen ja menimme Linnean kanssa syömään. Tilasin ruuaksi tagliatellen vuohenjuustolla ja vihanneksilla.. Kun tarjoilija sitten toi eteeni pasta carbonaran niin oli hankala pidätellä naurua.. Enkä pystynyt edes sanomaan, että tilasin kyllä taas jotain ihan muuta. Mutta mokahan oli huomattavasti pienempi, kuin päivän aiemmat pienet virheet. Pienet..

 Kisa starttaa tosiaan huomenna. Sain pelata tänään 9 reikää ja kävelin toiset 9. Menin kierroksen jälkeen putsaamaan kenkiä (täällä on tosi kurasta) ja tuskailin, kun edessä olevalla kesti, kesti, kesti ja kesti. Kun se sitten vihdoin katsoi ylös ja ojensi mulle puhaltimen ”there you go”niin huomasin, että se oli Westlifen Bryan McFadden. Koitin äkkiä pyyhkiä sen häntä varten valmistelemani tuiman ilmeen kasvoilta pois ja tavoitella jotain hymyn tapaista. Oli varmasti success.

 

Puss o kram

 Linda

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*