Synttärit ja Ladies Norwegian Challenge!

Treenasin viime viikon hyvin ja oon valmiina tän viikon koitoksiin! Mulla oli synttärit sunnuntaina ja ehin juhlistaa niitä vähän lauantai-iltana. Meillä oli rapujuhlat yhdellä kesämökillä ja paikan isäntä oli vuokrannu siks illaks paljun pihaansa. Rapuja ei uimaan päätyny, mutta päärynöitä sinne sen sijaan tipahteli tasasin väliajoin, ku pihan päärynäpuu alko kypsyyn hedelmiinsä ja oksat ylsi paljunki ylle.

Maanantaina lähettiin sitten taas Halmstadista kohti seuraavaa kisaa tänne Norjaan. Vilkuilin koko matkan takapenkille ja mietin, että mitä puuttuu, mutta kaikki tavarat oli kyllä tullu mukaan. Madde sen sijaan ei ollu kyydissä, eli tavaraa oli tavallista vähemmän ja kaikki tuntu oudolta. Koko kesä ollaan muuten reissattu kolmistaan.

Kisa pelataan tosi mäkisellä kentällä. Ku käveltiin 9 reiän jälkeen klubille tänään viiminen nousu, pysähty Emelie yhtäkkiä ja kysy multa,  että kramppaako munki pohkeet? No ei se ainakaan kaukana ollu… Täällä on satanu paljon ja lämmintä on n. 10C. Kenttä pelataan pidempänä ku viime vuonna ja rulleja ei tuu yhtään. Greenit on hitaammat, eli helpommat ku viime vuonna, mutta silti tosi kaltevat. Huomenna tiiaan 10.50, seuratkaa www.letaccess.com / www.nordeatour.se . TÄRKEÄ kisa, kun mulla on mahdollisuus nousta rankingissa TOP 5 kohti. Golfpiste.com kirjotti tänään musta.. Käykäähän tsekkaan! 

http://golfpiste.com/kilpagolf/?p=uutiset&newsid=106715&cid=69

 

   RUU         NOR       RAP              

 FIRST       Muum      RUUs  

 

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*