Sveitsi, Gams

Tällä viikolla golf vei meidät Sveitsin Gamsiin. Pelasin LET accessin osakilpailun, koska Eurooppa Tourin kisoja on täydestä kategoriasta huolimatta vähän. LET oli tämän viikon Kiinassa, mutta suomalaisista ainoastaan Ursula ja Noora pääsivät mukaan viime vuoden meriittiensä perusteella. Lähdemme koko poppoo keskiviikkona Turkkiin ja siksi halusinkin alle yhden kilpailun, jotta tauko kisojen välillä ei olisi niin suuri. On aina ihan eri asia pelata numerolappu rinnassa kuin kisailla Suomessa kavereiden kanssa. Olosuhteetkin ovat kisapaikoilla yleensä paremmat.

Olin pelannut Gamsin kentän viime vuonnakin, joten sinne tuntui mukavalta lähteä. Kenttä on tuulinen peltokenttä hitailla greeneillä ja n. puolimetriä korkeilla kukkaniityillä, mistä palloa ei löydä millään. Väyläosumat siis ratkaisevassa osassa. Kaupunki on erittäin pieni, mutta maisemat ovat aivan mielettömät. Se sijaitsee ihan Itävallan ja Lichtensteinin rajalla, molempiin alle 15min matkaa. Kisan jälkeen ajelimme itseasiassa Lichtensteiniin 1500 metrin korkeuteen kahville ja maisemia katselemaan. Harvinaista, että reissulla tulee nähtyä muuta kuin lentokenttä, golfkenttä ja hotelli.

Blogi Sveitsi 1       blogi sveitsi 5 blogi sveitsi 6

Olin kisassa T19. Pelasin ensimmäisenä päivänä kauden parhaan kierrokseni. Korttiin merkattiin 68 lyöntiä viidellä birdiellä ja yhdellä bogeyllä. Peli ei ollut mitenkään erikoista, mutta johdin silti kisaa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Kahdessa viimeksi pelaamassani kisassa olen siis jossain kohtaa kilpailua ollut johdossa! Mitä useammin siihen tilanteeseen pääsee, sitä enemmän siitä oppii ja sitä vähemmän sitä jännittää. Kaksi viimeistä päivää olivat lyönnillisesti ehkä jopa parempia kuin ensimmäinen, löin 13, 14 ja 13 greeniosumaa, mutta en saanut palloa tippumaan kuppiin. Kiepsahduksia oli lukuisia ja pallo rullaili reunan päältä, mutta en saanut linjaa ja kovuutta kohtaamaan täydellisesti. Pelaaminen paineen alla vaikutti varmasti asiaan ainakin toisena päivänä. Olin kisan aikana myös kaksi kertaa tässä pitkässä heinässä, joista toisella kerralla selvisin huikealla paarilla ja toisen kerran sain lyödä seitsemän kertaa ennen kuin pallo löysi tiensä kupin pohjalle.. Viimeisenä päivänä sain mailatytökseni oululaisen Sonja Pakosen, joka on tällä hetkellä Sveitsissä opiskelemassa. Hyvä, hyödyllinen, opettavainen reissu. Vedin viikon kevyenä ja ensi viikkoon valmistavana. Olo on levollinen ja energinen. Odotan innolla ensi viikkoa. Kisa alkaa poikkeuksellisesti sunnuntaina, jotta naisten golf saisi enemmän aikaa TV-ruudussa. Turkin kenttäkin on tuttu ja hotelli ehkä hienoin missä olen ikinä majoittunut!

blogi sveitsi 3        blogi sveitsi 4   Blogi sveitsi2

Puss o kram

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*