Suomessaaaa!!!

Viime viikko vierähti Turussa, Aura Golfissa. Ihan varmasti kauden mukavin kisa.. Lämmintä oli n. 30C koko viikon, player’s loungesta sai nii paljo ku halus Pandan karkkeja, sai puhua suomea melkeen koko viikon ja mikä parasta, sain nähhä kaikkia suomalaisia golfarikavereita. Majotuin Hämäläisen Kaisan kans, mistä on tullu jonkinlainen perinne tuonne Turkuun. Me ollaan kai yövytty yhessä siellä ehkä n. 6 vuotta putkeen. Me ollaan kaksikkona aika kovia säheltään, mutta tänä vuonna selvittiin ilman suurempia kommelluksia. Kaisalla tippu kännykkä lavuaariin ja meni rikki, mutta muuten kaikki meni niinku pitiki. Ollaan myös molemmat kovia puhumaan ja puuhaamaan unissaan. Viime vuonna Nykäsen Annikalla meni hermot, kun sai yöllä herätä ensin siihen ku kaisa oli vampyyrijahdissa ja väitti mun peittoa valkosipuliks ja mää kiskoin peittoa takas ja moitin Kaisaa… Ja vähän myöhemmin ku Kaisa käskee mun lopettaa sen silittämisen. Istuin sängyn reunalla ja rapsutin Kaisaa olkapäästä, kun luulin sitä kuulemma koiraks.. Näitä tarinoita on niiiiin miljoona.

Kisatki meni hyvin. Kolmen päivän total +2, mikä on tän vuoden paras.. Ja varmaan viime vuodenki. Olin jaettu 6.. Mukana kisassa oli monta Euroopan Tourin pelaajaa mm. Ursula Wikström, joka pelas mua 2 lyöntiä paremmin ja sijottu toiseks. Kärki ei siis oo kaukana. En vielä tiiä mitä kisaa pelaan seuraavaks, mutta näillä näkymin meen karsimaan villistä kortista Talin Finnair Mastersiin. 1 kortti tosiaan vaan tarjolla, ku -91 ja myöhemmin syntyneet saa automaattisesti yhen.

Nyt oon Torniossa. Ajoin Turusta suoraan Kokkolaan Emmin luokse, ku oon viimeks nähny sen kai viime kesänä?! Ja sitten maanantaina ajelin tänne perheen luokse. Isä ja Charlotta oli kylläki Turussa tsemppaamassa mua mikä autto kyllä ihan uskomattoman paljon. Äiti ja isä pakkaa alakerrassa, ku ne lähtee pariks viikoks reissuun ja Charlotta popittaa omassa huoneessaan. Sillä on muuten kova matsi sääskiä vastaan, eilen tilanne oli 13 (tapettua) – 11 (puremaa).. Vois melkee itekki alkaa pitään kirjaa.

Nyt ois suunnitelmissa olla Suomessa pari viikkoa, nähä sponsoreita ja kavereita. Vähän kai pitäs pitää lomaaki, mutta on hankala pysyä erossa mailoista…

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*