Suomen keikkaa ja kikkailukenttää

Kävin taas Suomessa.. Tällä kertaa pohjosessa asti. Äiti haki mut Luleåsta ja ajeltiin sitten Tornioon. Matkalla nähtiin pari porotokkaaki tiellä, vaikka omasta mielestä en ihan niin pohjosessa asu. Toista mieltä on kuitenki aika moni ja Kuortaneella lukiossa Pontusta alettiin nimittään poroks ja mua sitte pikkusiskona vasaks. Aika varma oon kuitenki, että ikinä en Torniossa oo elävää poroa nähny. Joulupukkiki ku aina tuli autolla, koska aina jouluaattoisin Petterillä oli jalka paketissa. Noin 7 vuotta putkeen. Miettikää mikä tuuri. 🙁

Pidin keskiviikkona vuoden ensimmäisen golftilaisuuden Lappian porukalle. Olin positiivisesti yllättyny kuinka moni ilmesty paikalle! Torstaina sai mm. hoidella kaikkea firmaan liittyvää (mitä on uskomattoman paljon) ja kävin ottamassa rokotteen. Kaks itseasiassa, kun neuvolan täti oli sitä mieltä, että pitäs laittaa yks sellanenki mikä ei enää ollu voimassa. Molempiin olkapäihin siis pistokset. Voi sanoa, että kaikki meni kuitenki hyvin ku Charlotta osu vaan kerran kunnolla nyrkillään toiseen niistä…Sillä on kai jääny jotai hampaankoloon niiltä ajoilta ku kaikki lapset asu vielä kotona ja se otti sillo joskus 5.luokalla pari rokotusta..

Oon taas takas Ruotsissa ja kävin tänään jo pelaamassa harjotuskierroksen Mölleen. Joka siis on 12.-14.5 eikä 13.-15, niinkö viimeks kirjotin ku en vaivautunu tsekkaa päivämääriä. Kenttä oli tosi hienolla paikalla meren ääressä. Kylä on pieni ja söpö, eikä tunnu yhtään Ruotsilta tai miltään muultakaan pohjoismaalta. Kenttä oli lyhyt, mutta draiveja siellä ei voi lyödä ku pari kertaa. Yleensä täytyy puskea vaan rautaa tai pientä puuta väylälle.. Ja greenit… voi hellurei.. korotettuja, kuivia, älyttömän nopeet ja tajuttoman kovat. Sellanen kikkailukenttä, missä tsipit ja putit ratkasee voiton.

 

Linda

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*