Sölvesborg, Helsinki, Tornio

Ihanaa olla kotona Torniossa pitkästä aikaa. Oon viimeks ollu täällä jouluna. Käytiin aamupäivällä shoppailemassa äidin ja pikkusiskon kanssa ja jopa isäkin liittyi seuraan. Oltiin kyllä aika huonoja, kun mitään ei tarttunut mukaan ylioppilaslahjoja lukuunottamatta. Mun hiukset sai iltapäivästä vähän ilosempaa ilmettä, kun laitoin raitoja ja niitä leikattiin 15cm. Kuulostaa paljolta, mutta eroa tuskin huomaa. Illasta syötiin hirvenkäristystä ja Charlotan kanssa leivottua raparperimarenkipiirakkaa, så sjuuuuuuuukt gott! Huomenna on luvassa lakkiaisia ja sunnuntaina menen käymään sukulaisten luona. Sitten takaisin Ruotsiin. 

1. This guy is always so happy to see me 2. New hair

blogitor8 blogitor5

Olin alkuviikosta Helsingissä ja Vierumäellä. Majotuin tuttuun tyyliin Vossin Marikan luona ja treenailtii Talissa. Kun torstaiaamuna oltiin pelaamassa, kenttätyöntekijät ilmotti meille, että ollaan toinen kahdesta peliryhmästä koko kentällä. Sää ei ollut ihan kohillaan, mutta peliseura oli. 

Wine and Cheese with Marika, Emma and Jenni

 blogitor 

Solteq, joka on sponssannu mua jo monta vuotta, järjesti asiakkaillensa tiistaina kisan Vierumäellä. Haastoin kaikki kisaajat lähimmäs lippua -kisaan, missä ryhmä sai valita minulle mailan kolmesta vaihtoehdosta. Lähemmäksi päästyään pelaajat saivat palkinnoksi pallon. Menetin noin tusinan palloja sekä sateenvarjon. Se varjo ei kylläkään lähtenyt pelaajien mukaan, vaan tuulenpuuskan, joka vei sen keskelle 6. väylän lampea.. Katselin rannalta n. 50m päästä sen hidasta uppoamista. Kellään ei ollut lainata soutuvenettä.

Viime viikon Sölvesborgin kisa ei mennyt ihan toivotulla tavalla, mutta selvitin silti cutin. Harmi, koska kenttä on oikeasti tosi ihana. Sain taas päähäni kokeilla vanhaa putteriani ja se ei toiminut ollenkaan. Teki mieli heittää se mereen viimeisen reiän jälkeen, mutta hengitin syvään ja pistin sen kiltisti bägiin. Ehkä siitä sais hyvän kävelykepin tai jotain, niin kuin mun vanhasta spoonin varresta? Kisareissuille sillä ei oo enään mitään asiaa, kun en selvästikään ymmärrä miten sitä heilutetaan. Mur. 

Sölvesborg  & Team Tylösand girls

blogitor1  blogitor0

 

Puss och kram

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*