Smådalaröö ja musiikkii

Me pakattiin mun Reggaerekka täyteen ja ajeltiin Pontuksen kans kohti Smådalaröta. Käytiin kävelemässä kenttä illalla ja ku otin putterin bägistä ni jotenki onnistuin sitten kai katkaseen siinä mun draiverin, ihan sillee Kerrasta poikki kai se meni. Aattelin kuitenki, että Relax, take it easy, sulla on toinen draiveri mukana ja kenttä ei muutenkaa ollu sellanen, että siellä draivia ois tullu lyötyä.. Seuraavana päivänä reippaana tiillä, Dressed for success, vaikka olo oliki sellanen, että I need a doctor. Äiti, isä ja Niki oli kattomassa ja Pontus kädäs ni veikkaan, että seki autto jaksaan paremmin, vaikka ruokaa en ollu pystyny syömään sitten torstain, Mustaa kahvia olin kylläki pystyny juomaan. Pelasin kiekan +1, mutta kisa vedettiin sellasella pistesysteemillä, että sain tulokseks 0.

Toisena aamuna alotin kiekan pikku shokilla ku tein tokalle väylälle triplan. Lähin sitten jahtaamaan birkkuja ja aattelin, että oisin vähän niinkö Tyttö kuin tiikeri ja teinki sitte 4 birkkua. Ekan 9 jälkeen olin kuitenki ihan puhki, en ollu ollenkaa Sama nainen ku etuysillä.. Mutta tsempattii kiekka loppuun ja pelasin -1 ja sain sillä 5 pistettä. Kiekan jälkeen pelaajille oli järjestetty risteily Skärgårdeniin ja mentiin yhden järjestäjän kesämökillä käymään, Oi mikä ihana ilta. Ekan aterianki pystyin jo syömään.

Kolmantena päivänä olin puhki jo ekalla tiillä ja mietin että oon aika Survivor, jos saan tauluun järkevän tuloksen. Hoin koko ajan kuitenki itelleni, että Don’t stop believing, koita piristyä. Neljännellä väylällä jouduin vähän doglegin kulman taakse ja jouduin hakeen lähestymiseen vähän hukkia. Sitä ei sitte tullu ja sinne se sitte paineli, yli sellasen pikku Rotkon, ku Sukkula Venukseen ja juu, siellä se oli Alla koivupuun. En saanu palloa ulos sieltä ja pisteitä siltä väylältä -3. Vähän sain jossain vaiheessa tsempattua, mutta jätin alkuun putteja joku 20centtiä lyhyiks ja ne lyhyethän ei tunnetusti uppoo.. Loppukierroksesta pallot nuoli koko ajan kupin reunoja ni mietittiin, että Mikä siinä on, ku mikään ei tipu?!

Kiekan jälkeen ajelin 5h tänne Halmstadiin ja treenannu taas ihan normaalisti. Miesten EM-kisat pelataan tällä viikkolla täällä Halmstadin kotikentällä. Lähen Norrköpingkii keskiviikkona, mutta ehin näkeen poikien peliä päivän verran. Bråvikenissä tosiaan kisat ja se on yks ainoista kentistä mitä oon Tourin kentistä pelannu aiemmin. Ja hei, mihinkään ei satu, en oo kipee ja peli tuntuu hyvältä! ”Tavallisen” kisan pelannu viimeks Turussa kesäkuussa!

 

Koitan saada tänne kuvia taas pitkästä aikaa, mutta sivuilla on jotai häikkää mitä ite en osaa korjata. Niijoo, tossa on biisejä mun soittolistasta, mitä kuuntelen kisapäivinä. 🙂 Ja joo ei tarvi tykätä noista, teillä saa ihan rauhassa olla huono musiikkimaku.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*