Smådalarö Gård

Jättekiva, kirjotin jo kerran, netti pätkäs ja saan kirjottaa kaiken uusiks, lyhyemmin. Norjasta 21. sija, mutta lohuttaa vähän, että osallistujalista oli kovempi ku Botkyrkassa. Lähettii heti kiekan jälkee Ruotsiin nii nopeesti, ku vaan pääs. Niin nopeesti jopa, että jäi tietullit maksamatta/huomaamatta. Kyllä, Norjassa harrastetaan tietulleja. Noh.. Lasku tulee kuulemma perässä.. Jotku muutki oli huomannu Norjan huiman hintatason. Tytöt oli aamiaisella kattonu huuli pyöreenä, ku tädit oli taiteillu 4 kerrosvoileipää lounaaksi laukkuun mukaan ja käyny vielä täyttämässä termarit täytee kaffee. Jajjamen.

Ollaan nyt Smådalarössa ja kisa alkaa tiistaina. Tää on 9 reiän kenttä ja avaukset lyödään matoilta. Tää pelataan pistesysyteemillä lyöntipelin sijaan. Ruotsalaiset kuvaa tätä kenttää ”kalankka”-kentäs. Kalle Ankka eli siis Aku Ankka.. Mitä se nyt sitten tarkottaakaan.

Koin tänään kauhun hetkiä. En oo ikinä tykänny sammakoista ja tällä kentällä on joku 100000 sentin mittasta pikku-sammakkoa. Toisella väylällä löin lähestymistä lammen vierestä ja sain eka hätistellä ne 20 sammakkoa pois mun pallon vierestä.. Harjotussvingiä ottaessa joka ikinen oli palannu takas. Miettikää nyt oikeesti,  että lyödessänne liiskaatte 5 sammakkoa kuoliaaks mailan ja pallon väliin. Tuli niin paha oli, että nostin pallon taskuun. Matkalla bägille talloin ainaki 10 sammakkoa ja vielä seuraavalla väylälläki pelkäsin, että joku niistä oli hypänny mun kenkää ja liiskautunu sinne.. Nään monesti painajaisia, että oon hotellihuoneessa, lattia on täynnä sammakoita ja mun pitää päästä huoneesta ulos. Tää juontaa juurensa Thaimaaseen ja siihen ku talloin vahingossa ison sammakon hengiltä. Slärbs.

 

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*