Slovakia ja Italia

Takana on nyt 3 viikkoa reissussa ja kieltämättä meinaa vähän jo väsyttää, vapaapäivät on mennyt siirtyessä kisasta seuraavaan. Ensimmäinen viikko oli LETaccessia ja kaksi jälkimmäistä Eurooppa Touria. Sain nähdä uusia upeita paikkoja! Dinard, Normandia, Slovakia, Budapest ja Perugia. Tässä eka Ranskan kuvat

1. Meidän 800 neliön majoitus 2. Aamulenkillä kentän vieressä 3. Swingailua 4. Wilson Staff -tytöt 5. Perunanpoimintaa saaleineen 6. Omaha Beach

blogiiiiiitali blogiiiitalia0 blogiiiitalia01

  blogiiiitalia1  blogiiiitalia2blogiiitalia3

Sain Slovakiaan 2 fania Torniosta, kun äiti ja isä olivat kesälomareissulla. Isä oli kädinä ja äiti kulki mukana katsomassa. Kisa oli vuorien ympäröimässä laaksossa hiihtokeskuksen keskellä. Koko paikka oli tosi rauhallinen ja levollinen. Selvitin ensimmäisen cuttini Eurooppa Tourilla ja se tuli aika huikealla tavalla. Viimeinen reikä oli par 5 alamäkeen, jonka myötätuulessa saattoi lyödä kahdella päälle. Olimme viimeinen ryhmä ja iltapäivästä oli alkanut tuulla aika reippaasti. Löin 310m driven, 220m rauta 6 ( jonka yleensä lyön n. 145m) ja pääsin puttaamaan eaglea n. 4 metriä reiästä. Upotin putin ja pääsin lyönnillä cutista! Olin niiiiiiiiiiiiiiin iloinen! Olin lopulta kisassa 56..

blogiitalia

Viimeisen kierroksen jälkeen ajelimme vanhempieni kanssa Budapestiin ja kävimme iltaristeilyllä Tonavalla. Oli mukava nähdä muutakin, kuin golfkenttää ja lentokenttiä..

blogiitalia0  blogiiatalia01

 

Lensin Budapestistä Roomaan, mistä meillä oli kyydit Perugiaan. Maksoin lennosta 55e, mutta bägi-, laukku- ja palvelumaksujen jälkeen hinta olikin yhtäkkiä 175e. Tosi kätevää välillä tämä matkustaminen.. Mutta oli se silti halvin tapa lentää.

 

Pelasimme pari harkkakiekkaa ja viimeisenä iltana ennen kisan alkamista kävimme Perugian keskustassa kävelemässä ja syömässä. Kaupunki oli kukkulalla ja kaikki rakennukset tosi vanhoja. Ihana paikka. Ja kuinka sattukaan, että Perugia on tunnettu suklaasta!? Baci, mitä isä toi useasti laskettelureissuiltaan, tehdään Perugiassa. Kentälle leijaili yhtenä aamuna suklaan tuoksu.. Mutta vielä enemmän tykkäsin siellä kyllä jätskistä!! Ruoka ei välttämättä tällä viikolla ollut ihan urheilijankäsikirjasta, mutta tarjolla ei ollut paljon muuta, kuin pizzaa, pastaa, mozzarellaa ja tomaattia. Syön pizzaa erittäin harvoin ja silloinkaan en ikinä kokonaista. Noh, tällä viikolla tais mennä pari..

blogiitalia1 blogiitalia2  blogiitalia3  blogiitalia4

 

Niin joo, päätin olla lähtemättä Englantiin British Openin karsintaan. Se olisi ollut vasta ensimmäinen vaihe, jonka jälkeen olisi vielä pitänyt mennä toiseen karsintaan Englantiin viikon päästä. Pelaan sen sijaan Tsekeissä LETaccessia reilun viikon päästä. Saan nyt vähän enemmän lepoa ja treeniä, kun kaksi matkustuspäivää poistui kalenterista. Haave British Openin pelaamisesta siirretään ensi vuodelle.

 

Koko kolme viikkoa sää on ollut mahtavaa ja aurinko on kulkenut mukana maasta toiseen! Ranskassa helle, Slovakiassa lämmin ja Italiassa kuuma. Peli ei ole ollut ihan terävimmässä kunnossa, mutta parhaani teen ja kovasti yritän. Täytyy maltilla odotella niitä hyviä pomppuja ja että palat loksahtaa kaikessa kohdalleen. Töitä teen kovasti ja intohimoisesti.. Heikommallakin pelillä selvittelen cutteja, mutta tavotteet on korkeammalla. Vaikka oonkin uupunut, niin reissu on ollut kaikin puolin ihana. Maat, kentät, ruoat, säät ja ennen kaikkea GOLF JA IHMISET. Kiitos varsinkin Annikalle, äidille, isälle ja Kristalle! Kotiin Halmstadiin en ole kaivannut kertaakaan, vaan oon saanut olla koko kolme viikkoa juuri siellä, missä kaikista mieluiten koko maailman paikoista olen halunnutkin olla. Preeeeeettty awesome?

 blogiitalia6  blogiitalia5

 Puss och Kram

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*