Sivut taas auki!

Sivut on taas auki pienen katkoksen jälkeen ja kuulumisia voi taas lukea tätä kautta. Facebookissa on urheilija| linda henriksson sivuilla vähän tekstiä Suomen Letasin kisasta, missä ylsin urani parhaimpaan ammattilaissaavutkukseeni.

Oon tällä hetkellä Helsingissä päiväreissulla. Me pelattiin Alexander Corporaten järjestämä Pro-Am missä pelaajilla on tilaisuus tutustua mahdollisiin sponsoreihin ja nämä mahdolliset sponsorit pääsee sitte ottamaan meistä ammattilaisista mallia. Mukana oli kaikki ET-pelaajatki, Blomqvistia ja loukkaantunutta Ruuttilaa lukuunottamatta. Perjantaina pelataan sitten kisaa Norrköpingissä. Oon tosi vilustunu nyt, toivottavasti ei vaan kuume nousis.. Luulin aluks, että ääni oli pois sen vuoks ku Tukholmasta ajaessa meitä alko väsyttään ja taisteltiin matka hereillä niin, että laulettiin kovaa ja korkealta. Epäilemättä myös epävireisesti.

Laitan tähän vähän linkkejä HillSiden kisasta. Mukana myös tv-kooste. En oo itekkään ehtiny näkemään näitä ni jännittää vähän laittaa.. Kiitoksia tukijoille ja erityisesti Solteqille, Halmstad GK:lle, Suomen Golfliitolle, S-Arinalle, HD Golfille, Peak Performancelle ja Duca del Cosmalle/Lamborghinille!

 

http://golfpiste.com/kilpagolf/?p=uutiset&newsid=97652&cid=69#.UCUIuvDmoUA.facebook

http://www.letaccess.com/news_article.php?id=2114&pid=1001

http://www.nelonenpro.fi/golf/golfari/media/451447

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*