Seuraavaks Sundsvall!

Viime viikko vierähti nopeesti. Olin maanantaina tosiaan pro-amissa Suomessa ja keskiviikkona lähettiin Norrköpingkiin. Pelasin 2 päivää tosi hyvin ja lähin kärjessä vikaan päivään. Jännitti tietenki tosi paljon.. Lyönnit ei päätyny ihan yhtä lähelle lippua ku aiempina päivinä, mutta 15 greeniosumaa sain silti. Putin kans oli vaikeuksia.. Jotenki tuntu vaan, että oma normisuoritus ei mitenkää riitä, vaan pitää tehä jotai extraa, että se pallo tippuu kuppiin… Joo joo tiedän, nyt se kuulostaa hölmöltä. Olin lopulta neljäs ja sain kerättyä tosi paljon tärkeetä tietoa siitä, että miten reagoin super-paineen alla. Vuoden päätavote on Euroopan Tourin karsinnoissa ja siellä se paine tulee olemaan samanlainen ku nyt Norrköpingissä. Nyt sain sitten vähän esimakua tulevasta ja näin mikä on pelin heikoin lenkki.

 

Maajoukkueen valmentaja Staffan oli kattomassa mua ja Nummenpään Elinaa viime kisassa ja sano, että mun pitää alottaa kierrokset just samalla tavalla ku Norrköpingin ekana päivänä, ku kierros alko parhaalla mahdollisella tavalla. Olin sinä päivänä lähteny hotellilta normaalia aiemmin, ku parkkimaksut oli aika kovat enkä muutenkaa jaksanu mennä laittaan lisää aikaa mittariin.. Istuin sitten klubin pihassa autossa ja katoin jakson the big bang theorya. Niimpä tein saman rutiinin joka päivä. 6.30 istuin siellä parkkipaikalla ja katoin saman jakson samaa sarjaa.. Tänne Sundsvallin kisaan aattelin kuitenki ladata ihan uuden jakson.

 

Tää Sundsvallin kisa ei muuten oo mun ohjelmassa, koska alkuperänen suunnitelma oli, että pelaan vaan 4 kisaa putkeen. Sitten kuitenki 30min ennen ilmottautumisen sulkeutumista (pari viikkoa sitte) soitin koutsille ja kysyin, että voisinko mitenkää pelata tänki, ku tuntuu että peli kulkee, enkä koe olevani väsyny. Katta käski antaa palaa. =)

 

Sunnuntaina tulin myöhään kotiin, olin siellä 12h ennen ku lensin taas Helsinkiin. Norrköpingin kisan vaatteet laukusta ulos ja uudet sisään. Tärkeimpiä vaatteita pesin Soteqin toimarin ihanan perheen luona. Meillä oli Solteqin kisa Kytäjällä ja olin siellä pelaamassa yhen reiän joka ryhmän kans. Kisasta sitte suoraa kothi Turkua ja laivalla viime yönä Elinan kans tänne Ruotsiin. Poimittii Madde tuosta lentokentältä kyytii ja ajetaa vielä muutama tunti tästä ylös päin.

 

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*