Seuraavaks Ranska, Slovakia, Italia (?), Englanti!

Oon treenannut täällä Halmstadissa tällä viikolla. Meillä on tosiaan kahden viikon tauko kisojen välissä ja mahdollisuus käyttää reippaasti aikaa siihen, mikä kauden ensimmäisissä kisoissa ei ole toiminut. Uskomatonta, mutta kaikkina treenipäivinä eilistä lukuunottamatta on satanut enemmän tai vähemmän! Sadekelin pelin on siis ainakin täytynyt kehittyä?! 

Slovakian Eurooppa Tourin kisa varmistui minun osalta torstaina! Äiti ja isä lähtevät katsomaan kisaa. Viikkoa myöhemmin pelataan Eurooppa Touria Italiassa ja sinnekin pääsen todennäköisesti mukaan. En ole ikinä pelannut Italiassa, mikä tuntuu hullulta, koska Ranskat, Espanjat, Portugalit sun muut on tullut koluttua niin moneen kertaan. Italian jälkeen olisi lennettävä Englantiin British Openin karsintoihin.. Harjoituskierrosta en ehdi pelaamaan, mutta kenttä on onneksi tuttu. Sitten ollaankin jo heinäkuun ensimmäisellä viikolla, jolloin minulla on kisoista viikon tauko.

Ensi viikolla pakkaan laukkuni ja lennän Pariisiin. Siellä etsin käsiini Nykäsen Annikan, jonka kanssa hurjastellaan muutaman tunnin matkan päässä sijaitsevaan Dinardiin pelaamaan LET accessia. Kenttä on pohjoisrannikolla, juurikin siellä missä Normandian maihinnousu tapahtui 70 vuotta sitten. Todella kaunis links-tyylinen paikka. Viime vuonna kisa jäi 36:n reiän kisaksi, koska sää oli niin armoton.. Asumme perhemajoituksessa klubin kulmilla, missä majotuin viime vuonnakin.

Tänään täällä Halmstadissa on tanssiaiset niille, jotka kirjoittivat ylioppilaaksi tänä keväänä. YO-juhlia vietettiin jo torstaina. Oppilaat tuodaan limusiineissa ja kaupungin hienoimmissa autoissa Tylösandin rantaan/hotellille, missä he pysähtyvät kuvattaviksi ja kulkevat punaista mattoa pitkin hotelliin, missä tanssiaiset pidetään. Autojono etenee tosi hitaasti ja ensimmäisten ja viimeisten oppilaiden saapumisen välissä on n. 2,5h. Katselin autojonoa n. tunnin verran ja näin ehkä 40 autoa.. Ihmisiä on joka puolella. Ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että nää ruotsalaistet on ihan mielettömän kauniita ja komeita. Wau!

blogi student1  blogi student  

blogistudent  blogi student2

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*