Reissu lähestyy loppuaan

Kaks päivää jäljellä täällä Euphoriassa. Mielellään tänne tulis joskus uudestaan. Tänään minä, Iida, Anne ja Miia pelattiin matsi Norjan tyttöjä vastaan ja pojat Norjan poikia vastaan. Tällä kertaa Suomi veti onneks pitemmän korren. Loput tytöistä pelaa karsintaa Copa de la Sotogranden kolmesta paikasta ja huominen päivä ratkasee ketkä joukkueeseen mahtuu.

Parina päivänä pelattiin ja treenattiin the Legends -kentällä, minkä jokasen reiän on suunnitellu joku kuuluisa pelaaja (mm. Camillo Villegas, Luke Donald ja Vijay Singh). Yks hienoimmista kentistä mitä oon pelannu! Siellä oli myös ”extreme 19th”, eli 800 metrin korkeudesta lyötävä par 3-reikä. Pelaajat viedään vuoren huipulle helikopterilla ja saavat 6 tsäänssiä osua greenin lähistölle ja paras niistä jatketaan reikään. Klubin seinällä oli kuvia kaikista huippupelaajista, jotka oli käyny lyömässä sen. Poikien maajoukkueesta 4:llä oli rahaa ja tarpeeks halua käydä testaamassa. 

Ekan viikon aikana ihmeteltiin, ku ovien eteen oli levitelty pyyhkeitä.. Kun sitten pikku hiljaa kaikkien ekassa kerroksessa asuvien kämpästä alko löytyyn sammakoita ihan jatkuvasti, ni tajuttiin, että pyyhkeet onki niitä sammakoita varten. Staffan, eli siiis maajoukkuekoutsi, kävi kertomassa sammakoista hotellin johtajalle, joka iloisesti ilmoitti että ”oh yes, they come for free”. Onneks asun toisessa kerroksessa ni meiän huoneesta ei oo löytyny näitä epätoivottuja vieraita.

Nyt kuunteleen Miron, Marikan ja Kallen höpinöitä Lappeenrannan, Kuopion ja Turun murteilla..

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*