Reilu vuorokausi aikaa toipua..

Kirjottelen täältä Borlängestä, Niklaksen, eli siis vanhimman veljen kämpästä. Mun pitäs tällä hetkellä olla Tukholmassa pelaamassa harkkakierrosta Smådalaröta varten, mutta toisin kävi. Äiti ja isä on ollu mun luona Halmstadissa ja ajettiin sitten yhessä tänne Borlängeen moikkaan veljiä. Tarkotus oli, että jatkan tästä sitten matkaa Tukholmaan.. Salin jälkeen täällä perjantaina olin tosi väsyny ja pää ja niskat oli vähän kipeinä. No ei siinä kauaakaa ku tajusin, että mulla on kuumetta.. Oon viimeks ollu kuumeessa varmaan lukion ekalla?! Nyt sitten pitäs malttaa levätä, että tiistaina pystysin pelaamaan kisaa kunnolla. Pariin päivään en oo syöny oikeen mitään muuta ku hedelmiä ja ajatuski syömisestä tekee edelleen pahaa..

Ei tää viikko muutenkaan oo menny ihan putkeen. Poikakaveri/kädi soitteli muutama päivä sitten, että teki ALBATROSSIN. Mää oon opettanu sitä kevään/kesän, mutta en oo kyllä ollenkaan luvannu, että se mitää albatrosseja sais tehhä. Varsinkaan ennen ku mie oon tehny eka. Golf ei oo ees sen laji vaan se harrastelee vaan.

Ens viikon kisa on tosiaan aika erikoinen. Se pelataan 9-reikäsellä kentällä ja pelataan pistebogia. Ei tasotuksellista vaan, että (jos huhut pitää paikkaansa) eaglesta saa -5, birdiestä -2, parista 0, bogista +1 ja kaikesta isommasta tulee taas enemmän plussaa. En tosiaan pääse kiertään harkka kierrosta ollenkaan, mutta kävelen kentän maanantaina.

Ja hei hyvä suomalaiset! Noora Tamminen ja Joonas Granberg pärjäs tällä viikolla hyvin maailmalla! 🙂

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*