Q-school

Istun lennolla Oslosta kohti Marokkoa ja karsintoja. Norwegianin lennoilla aika kuluu vähän nopeemmin, ku pääsee nettiin. Samalla lennolla on pelaajista Caroline Martens. Mun oli tarkotus istua sen vieressä, mutta Caroline meniki ohjaamoon valvoon, että päästään turvallisesti perille Marrakechiin. Golfliitto lähetti meidän suomalaisten mukaan Petteri Nykyn koutsiksi ja hänki sattu samaan koneeseen. En tunne Nykkyä, mutta oon lukenu sen kirjottaman kirjan (kahdesta salibandyn MM-kullasta) ja mulla on stalkkeri olo, kun tiiän siitä asioita, vaikken sen kans oo ikinä jutellu. Lennolla on myös noin 30 yläastelaista, jotka mm. nousun aikana nosti kädet ilmaan, niin ku huvipuistossa..

Olin lopulta LETAS:in eli naisten Challenge Tourin rankingissa 13.. Viiminen kisa ois pitäny voittaa, että oisin saanu kortin LET:ille eli Euroopan korkeimmalle kiertueelle suoraan. Olin Turkissa 19. mihin oon oikeasti tyytyväinen. Mulla oli suuria vaikeuksia osua palloon ja jokanen reikä oli taistelua. Jouduin chippaamaan lähes jokasella väylällä ja ”pelastelemaan” itteäni milon mistäki. Se on tosi kaukana mun normaalista pelistä, joten oon ilonen, että sijotuin noinkin hyvin, vaikka lyönti oli kaikkea muuta kuin kohillaan. Jäin Turkkiin treenaamaan ylimääräseks päiväks sille kentälle, missä Tiger ja kumppanit pelas paria viikkoa aikasemmin.

Viime viikon treenasin svingiä ja hain hyvää osumaa. Jouduin pari viikkoa sitten rauhoittamaan svingiä Espanjan kisassa kovan tuulen vuoks (lyön normaalisti lujaa, mikä nostaa pallon korkealle ja siihen tulee aika paljon kierrettä). Pallot oli ihan tuulen armoilla, niin oli pakko lyödä hiljempaa ja pidettävä pallo matalana. Se taas johti siihen, että Turkin kisassa ajotus katosi ja lyönnistä tuli passiivinen.. Nyt se on kuitenki korjattu ja osun taas palloon kunnolla, vaikka oonki joutunu treenaamaan matoilta. Halmstadissa on ollu tosi kylmä, n. 0C ja rangen lämpölamput on ollu elintärkeät. 2 päivää oli silti pysyteltävä sisätiloissa, ku Sven-myrsky pyyhkäs Ruotsin yli. Satoja puita kaatu taas kentällä, just, ku edelliset oli saatu siivottua Simone-myrskyn jäljiltä.

Marokossa ei joulua juhlita eli oon joulufiilistelly Ruotsissa niin paljon, ku vaan ehtiny. Veikkaisin, että oon tehny oma henkilökohtasen ennätyksen piparkakkujen syönnissä ja joululaulujen kuuntelussa. Kotiin joulunviettoon lennän 19.12.  Karsinnat pelataan 14.-18.12 kahella eri kentällä. Isä tulee kädäämään ensimmäisen pelipäivän jälkeen, eli siihen asti on pärjättävä itekseen. Q-schoolin finaaliin on tiensä selvittäny n. 120-130 tyttöä, joista 60 selviytyy viimeiselle päivälle ja 30 saa pelioikeuden kaudelle 2014. WISH ME LUCK!

 

 

                      Getting ready for the last round in Turkey at National GC                             Awesome dessert at the welcome party at National GC  

                     decblog  decblog1  

decblog2   decblog3  decblog4

  Baking gingerbread!                                                          BBQ my grips to stay warm at the driving range.                              Some damage by ”Sven” storm at our Halmstad GK

 

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*