Pohjoisen reissu

Pohjoisen reissu sujui hyvin ja olen jo reilun viikon ollut Helsingissä.

Oli ihanaa viettää kaksi päivää parhaan kaverini luona ja nähdä miten heidän perheen arki sujuu. Vaikka 9kk vanha Niilo oli maailman hellyyttävin niin vauvakuume ei silti onneksi iskenyt vähääkään. Se muuttaisi arkeni ja minusta asiat ovat todella hyvin näin niin kuin ne nyt ovat.
blogi loka 9
Torniossa kävin vanhempieni luona muutaman yön. Hoidin samalla kirjanpitoa (jännä, kun silloin kuin se pitäisi hoitaa täällä Helsingissä niin alan vaikka mielummin siivoamaan kaappeja) ja muita paperitöitä. Kävimme äidin ja hänen ystävänsä kanssa poimimassa puolukoita ja sieniä. Vähän meinasi jännittää, kun tien toisella puolella miehet olivat metsästämässä.. Illallinen oli sinä iltana aika idyllinen.. Salaattia, isän kaatamaa hirveä meidän poimimilla sienillä. Tuttumme oli tuonut perunoita pihaltaan ja toinen omenoita. Omenoista äiti teki omenapaistoksen. Vähän eri tyylillä, kuin täällä Helsingin keskustassa.. Vaikka mustikat on kyllä metsästä poimittuja (kiitos Rosan äiti)!
blogi loka 8  Blogi loka 7  blogi loka 6    blogi loka 5
Lauantaina vietimme siskoni syntymäpäiviä Oulussa ja ehdimpä käymään toisen kummipoikani luonakin. Hänen kanssaan alamme tekemään pientä valmennusprojektia. Autan häntä etänä golfissa, vaikka samasta perheestä löytyisi kyllä Suomen innostavin ja yksi parhaista golfvalmentajista, Tommi Linna. Sunnuntai-maanantai yönä hyppäsin siskon luota Oulusta bussiin (!), millä köröttelimme Helsinkiin. Matka meni ihan mukavasti, mutta ihan hetkeen en vapaaehtoisesti ole istumassa bussissa 8,5 tuntia..
Viime viikolla kävin myös pelaamassa kolme kertaa yhdeksän reikää. Olkapää on edelleen kipeä, enkä voi swingata normaalisti, mutta tuloksessa se ei hirveästi ole näkynyt. Ilmahan oli koko viikon kaunis, mutta välillä ihan jäätävän kylmä. Hyvä peliseura on toki lämmittänyt joka kerta. Pelasin muutaman reiän myös Juhani ”Aurinkokuningas” Tammisen kanssa. Se liittyy ensi vuoden puolella ilmestyvään lehtijuttuun ja yhteen todella kätevään uuteen suomalaiseen golfinnovaatioon.
blogi loka 4  Blogi loka 3  Blogi loka 2  Blogi Loka 1
Espanjankin kisa peruttiin, enkä jaksa avautua sen enempää, että kuinka pettynyt olen siihen, että täydellä kortilla Eurooppa Tourilla saa pelata vuonna 2015 näin vähän kilpailuja. Kategoriallani saa pelata 6-10 kilpailua. Viime vuonna olisin vajaalla kategorialla saanut pelata kahdeksan.. Toivotaan nyt, että pääsisin Dubaihin mukaan. Sitten saisin yhdeksän kilpailua kasaan.. Jotta kortti säilyisi ensi vuodelle, pitäisi Dubaissa olla varmaankin top 20.
Loppukevennyksenä tähän vähän meidän ihanasta murteesta. Puhun edelleen murretta, vaikka Torniosta olen lähtenyt 14-vuotiaana ja sitä on yritetty kitkeä pois ympäri Suomea. Jos siitä tulee kuittia niin alan vaan puhumaan murretta kahta kauemmin ja yritän tartuttaa sitä muihin.
Siskoni syntymäpäivillä seisoimme keittiössä ja hän oli kävelemässä olohuoneeseen. Huikkasi minulle ensin, että ”Viittiks laittaa teeveen päälle?”. Jäin katsomaan suu auki, että miksi MINÄ laitan teeveen päälle, kun hänhän on menossa olohuoneeseen. Hetken miettimisen jälkeen päätin laittaa teeveden kiehumaan.
Rakastan puujalkoja ja viljelen niitä jatkuvasti.. Charlotta on meidän perheessä äidin kanssa expertti kauneuteen liittyvissä asioissa ja opin heiltä jatkuvasti uutta. Marika oli bongannut meikkaamiseen liittyvän uuden trendin ja lähetimme Charlotalle kuvan ja kysyimme neuvoa.. Se meni sitten näin:
blogi loka 10
Kuinka monelta meni ohi?
Puss o kram,
Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*