Pitkästä aikaa

Pontus tuli tänne viikko sitten ja vaihto työpaikkaa (työpaikkansa sisällä) kesken reissun ja saaki olla täällä suunniteltua pitempään. Oikeastaan tuntuu, että aina, kun tänne tulee joku kyläileen ni visiitti venyy noin viikolla tai parilla. Se kertoo aika paljon Halmstadista, tai sitten vaan musta? 🙂 Charlotta, eli siis mun pikkusisko, tulee tänne perjantaina eikä paluulippua oo vielä tilattu.

 Viime viikko oli aika kova. Keskiviikkona tuli testailtua vähän jaksamisen rajoja.. Lähin kentälle 8.30 ja päivä oli pulkassa 22.35. Se piti sisällään 7h treeniä/opastusta ja 11 reikää peliä, 1,5h fysiikkatreenit, kauppareissun ja meileihin vastailua. Olin niin puhki. Ruuan söin kolmella tuolilla maaten ja kauhoin lautaselta ruokaa suuhun (poikien avustuksella). Torstaiaamuna huomasin fysiikkatreenin jälkeen, että mulla on kuumetta ja loppupäivä meniki lepäilessä. Jalat on edelleenki niin jumissa siitä treenistä, että puttiasennonki ottaminen kiristää takareisiä.

Tänään kesken meidän puttikisan mulla soi puhelin. Pontus ja Joni luuli, että olin vähintäänki päässy johonki Euroopan Tourin kisaan mukaan ku niin ilosena puhelimeen piipitin… Mutta ei, homma meni näin: oltiin kaupassa yks päivä ja siellä oli semmonen arvonta jättipääsiäismunasta (2450g eri maraboujuttuja), enkä suostunu menemään ohi siitä ennen ku olin saanu osallistua siihen… Ja niin osallistu sitten Joniki. No aamulla ne soitti mulle, että voitin!! Ja nyt se on haettu onnellisesti kotiin. Se avataa vasta ku Charlotta tulee tänne ja se on siihen asti nippusiteillä lukittuna (ei oo vitsi). Kuva siitä löytyy facebookista ”Lindalle Herkkubuffet”-sivuilta.

Ainii, eilen golfkentän parkkiksella viereisestä autosta lyötiin ikkuna sisään ja vietiin kaikki arvokas ku auton omistaja oli 15min rangella. Tosi avara paikka, mutta kukaan ei nähny mitään. Eli pitäkäähän kaikki arvokas poissa näkyviltä siellä autoissa!

 

Linda


 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*