PITKÄSTÄ AIKAA. Nyt alan taas päivittään. :)

 Tässä muutama viikko sitten kirjotettu, mutta nyt vasta julkastu.. Tsemppaan tän kirjottamisen kans ku kausi taas käynnissä. 🙂

Heipparallaa! Päätin päivittää blogia pitkästä aikaa. Kisakausi 2011 loppu lokakuun alussa, minkä jälkeen pidin 3-4 viikon tauon golfista. Kausi meni ihan kivasti ja ootan jo innolla seuraavia kisoja. Kävin mutkan Torniossa yllättämässä Charlotan 18.v synttäreillä. Olin naamiaisasussa eikä Charlotta tietenkää voinu kuvitella, että oon Torniossa ni jouduin lopuks ite paljastaan henkilöllisyyteni. Sitten tuli itku, mutta ilmeisesti ilosta. (Kiitos Ainolle juonittelu- ja maskeerausavusta). Sen jälkeen kävin lumisessa Kiirunassa moikkaamassa Jonia ja palasin Halmstadiin pakkaamaan laukut uutta kautta ja Floridan reissua varten.

 

Päivää ennen reissuunlähtöä kävin Marching for life -konsertissa. Ruotsissa 2 entistä laulajaa tekee hyväntekeväisyyttä afrikkalaisten hyväks ja pitää 23 konserttia ympäri Ruotsia, missä kerätään rahaa kasaan. Monia hyviä ruotsalaisia bändejä ja artisteja on touhussa mukana. Marching for life on osa Star for life -järjestöä. Esiintyjien taustalla laulo 700 hengen kuoro, oli ihan hullun siistin kuulosta ja näköstä.. Sain liput/kutsun tulevalta sponsorilta, joka oli ostanu konserttiin n. 80 lippua, että poikiensa luokat pääsis kattoon sitä yhessä. Ihan uskomattoman ystävällisiä ihmisiä.

 

Oon ollu täällä Floridassa nyt viikon äidin, isän, Teijan ja Kalevin kans. Matkaseura vaihtuu 2 viikon päästä ku Vossin Marika tulee tänne ja muut lähtee. Tälläki porukalla on ollu tosi mukavaa. Käytiin toissapäivänä kattomassa Panthers – Chicago matsi tuossa vähän matkan päässä. Oheistoimintaa, arvontaa, tietovisoja ja kilpailuja oli niin paljon, että joutu tsemppaamaan, että pysty seuraamaan itte peliä.

Niin joo, sain laukun ja mailat vasta 2 päivää sitten. Jouduin treenaamaan äidin vaatteissa ja isän mailoilla, mutta nyt on kaikki hyvin. Oon 2 kierrostaki sen jälkeen pelannu.

 

P.S jos jollekki tulee mieleen alkaa harjottelemaan kovaan ääneen aakkosia englanniks Chicagossa turvatarkastuksessa, niin muistuttasin vaan, että G:tä ei sitten lausuta GAY. Jos kuitenki käy niin, että sattuu lausumaan vähän väärin ni ei kannata toistaa sitä montaa kertaa. 🙂

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*