Pitkän kisarumban jälkeen taas..

Viime kerrasta on ehtiny vierähtään jo kauan, ku aikaa ei vaan oo ollu ja toisaalta sitte ku aikaa ois ollu ni sitte ei oo ollu nettiä. Smådalarön jälkeen pelasin Norrköpingissä ja Jönköpingissä. Norrköpingissä Charlotta oli kädään pari päivää ja sijotus oli about 28.. Ekana päivänä pelasin hyvin, mutta 2 vikaa vähän huonommin. A6:ssa eli siis Jönköpingissä onnistuin pitään sijotuksen top 10 koko kisan ajan ja lopulta olin jaettu 5. Vähän kismittää, että otin parit 3puttiset, mutta ei kai se viimisenä päivänä ollu helppoa kellekkään. Palkintopallipaikasta jäin lyönnillä. 5. sija on kuitenkin paras sijoitus mulle Nordealla tänä vuonna.

Kun sitten olin 5. tuolla Jököpingissä niin sain sitten villinkortin Ruotsin reikäpelimestaruuskisoihin jotka pelattiin tällä viikolla. Voitin ekan matsin tosi hyvää pelaajaa vastaan ja hävisin tokan. Kaipa mie olin vähän väsyny ja pelikaveri pelas bogeyfree -3, mutta silti tuntuu siltä ku oisin lahjottanu sille menolipun jatkoon. Olin siis lopulta jaettu 9.. Kauden 3. top 10 sijotus kuitenki! 🙂 Kisan jälkeen lähin ajeleen kohti pohjosta… Perille ku pääsin ni huomasin että olin ajanu 1700km ja pelannu 3 kierrosta kolmeen päivään.. Ja treenannukki vielä. Tänään saan pitää vapaapäivän… Tai no siis hoidella paperi&meilihommia koko päivän.

Illalla käyn moikkaan mun vanhinta kaveria Loviisaa. Meillä on videopätkiä siitä ku se yrittää opettaa mua 3-vuotiaana luistelemaan. Sen opettajan lahjoissa on jotain vikaa, koska oon edelleenki samalla tasolla. Jarruttaminen tai kääntyminen ei todellakaan onnistu. Loviisalla taas on musta haastattelu missä selitän maailman kovimmalla ärrävialla. Se saatiin korjattua vasta 6-vuotiaana ku lopultaki annoin periks, että ei musta tuukkaan isona ranskalainen..

Huomenna meen pelaamaan Arinan porukan kans Virpiniemeen ja viikonloppu kuluu Torniossa. Luleåssa aattelin kyllä käyä su kattoon yhen lätkäpelin. Vitsi, että onki ollu ikävä lätkämatseja! Keskiviikkona kuvausjuttuja ja sen jälkeen Kiirunaan ja sunnuntaina Vierumäelle…. Siinä sitten kuluuki ”vapaa viikko”. Mää oon aatellu piirtää kartan Ruotsista ja Suomesta, että tajuan kui paljon oikeesti tuolla autolla ajelen… Liitän sen sitten tänne ku sellasen saan valmiiks 🙂 

Enään 4 kisaa jäljellä tällä kaudella. En voi ymmärtää miten kesä on voinu mennä näin nopeesti.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*