Paris, France

I started using twitter a couple days ago and I will be writing in English there more often than I do here. You can follow me @lin89da.

Tultiin tänne Pariisin tiistaina. Matka oli mulle pitkä, ku lento lähti 6.00 Köpiksestä. Jouduin olemaan yön lentokentällä. Note to yourself: Kastrupin penkit on kovia ja kylmiä. Koita välttää niitä jatkossa.

Majotutaan Nummenpään ja Sohvin kans yhessä perheessä täällä kentän vieressä. Oon viimeks ollu Ranskassa joskus 17-vuotiaana. En ihan hirveen positiivisin mielin tänne lähteny. En sillon 17.v tykänny ruoasta enkä vaatteista, enkä varsinkaan siitä, että ihmiset lyö kapealla kujalla hätävilkut päälle ja lähtee hakee leipomosta vähän patonkia… Nyt 6 vuotta myöhemmin tykkään Ranskasta ihan älyttömänä!! Ruoka, ihmiset, vaatteet, kaupat, kaikki. Saatiin jopa kisan järjestäjiltä suklaarasiat ja hajuvedet, ja klubi tarjoaa meille lounaat JÄLKIRUOKABUFFETTEINEEN. Käytiin eilen kävelemässä kaupungilla ja Elina löys pikku saippuabutiikista suklaanhajusta (mausta en oo varma) käsisaippuaa ja mie kävin ostaan petits macaronseja, jotka aattelin kuljettaa Suomeen. Täällä on niin söpöjä erikoisliikkeitä, että tekis mieli ostaa vaikka mitä. On lihabutiikkeja, saippuabutiikkeja, viinibutiikkeja, pikku kahviloita, pikku kahviloita, pikku kahviloita, kenkäbutiikkeja (missä jokasta kenkäparia on vaan yks) ja vaikka mitä muuta. Ihana paikka.

Kenttä on tosi kaunis ja pehmeä. Se on rakennettu rinteeseen puiden keskelle eikä välillä oo mitään hajua missä on ylä- ja alamäkeä. Putterilla on ollu vähän ongelmaa sen suhteen. Tuulta arvioin niin, että ennen kierrosta katon tuulen suunnan, piirrän sen kompassiin mikä meillä on kenttäoppaassa ja seuraan siitä sitten sitä koko kierroksen ajan. Nyt joku luulee, että vitsailen, mutta ei, en vitsaile. Eilen tuulen suunta muuttu kesken kaiken, mikä oli mukava ylläri! Huomenna on viiminen päivä ja tänään selvitin cutin yhellä lyönnillä. Olin totaalia +8 17. reiän jälkeen ja vikalla mulla oli 3,5m birdieputti. Tulostaululta näin, että cut (karsintaraja vikalle päivälle) oli +7 ja sanoin pelikaverille, että tässä putissa on aika paljon rahaa kiinni. Meni kuppiin ja pääsin vikalle päivälle. Takaysi -2. Tuuletin sen verran kovasti, että forecaddiet ja muut vapaaehtoset tuli onnittelee mua cocktail partyissa äsken, ku luuli varmaan, että johan kisaa tai jotain. Hahah. Mie sit vaan kiittelin.

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*