Pääsiäinen!

Viikko on menny nopeaa treenatessa. Olin maanantaina ja keskiviikkona mukana yliopiston leirillä, minne kaikki vanhatkin oppilaat oli kutsuttu. Leiri oli 4 päivää, mutta halusin treenata yksin pari päivää. Ryhmässä on hauska treenata välillä ja on mukavaa vaihtelua, kun joku muu päättää mitä harjotella.. Tiistaina treenasin kaksi kertaa oman koutsin kanssa. Nyt on siis vielä pari viikkoa ennen ku LETAS starttaa Sveitsissä. Sitä ennen käväsen vielä Helsingissä olympiaryhmän leirillä.

Heitin melkeen keskiviikkona tahattomasti talviturkin fysiikkatreeneissä.. Juostiin yliopistolaisten kans rannalla, kun eteen tuli virta mitä ei voinu ylittää, alittaa, eikä kiertää vaan täyty mennä läpi. Yks pojista tarjoutu kantaan mut reppuselässä yli, kun vettä oli kuitenki polviin asti.. Ruotsalaiset on herrasmiehiä! Suurin piirteen heti sen jälkeen, ku se oli ehtiny sanomaan, että ”oi, säähän et paina yhtään mitään”, hiekka imas sen jalan, siltä meni tasapaino, se kaatu ja mää upposin kengät jalassa reisiä myöten veteen. Lämmintä oli se 3,5C mutta aurinko lämmitti onneks vähän. Floridassa en uinu edes altaassa, vaikka lämmintä oli se 30C… 

Eilen ja tänään mulla on ollu vapaapäivä, jotka tuli varmasti tarpeeseen. Yritin viikon viimisten treenien päätteeks lukita bägiä autonavaimella.. Parin tunnin päästä Niklas ja sen tyttökaveri tulee tänne Halmstadiin Borlängestä. En oo nähny niitä marraskuun jälkeen eli ootan innolla!! Edessä illallinen kaupungilla ja huomenna golfia. Täällä on kaunis pääsiäissää. Aurinko paistaa ja lämmintä on noin 15C. Hauskaa pääsiäistä!

P.S Tsekatkaa uusin golflehti! Sieltä löytyy tuttu kasvo muotiosiosta. En oo ite nähny kuvia, mutta kaverit on lähettäny niitä Snapchatissa.

Luento treenaamisesta School of Golfin kans                      Ei taas menny ihan putkeen                                             Huhtikuun golflehti

päploki1     päploki3   päploki2

Nättiä ja tyyntä Halmstadissa                                            Hauskaa pääsiäistä!!

päploki   päploki4

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*