Olympialeiri ja LETAS

(Kirjotin tän maanantaina lennolla eli pari päivää sitten. Tiputin Tukholmassa koneen maahan (en lentokonetta vaan tietokoneen) ja sieltä lenteli osia ulos ja näyttö jäi koneeseen kiinni yhdellä johdolla. Tukin kaikki osat takaisin sisään ja sain näytön paikalleen, vaikka palasia puuttuukin. En uskaltanut avata konetta enään, koska pelkäsin ettei se toimi, niin siitä syystä saan laitettua tän kirjotuksen vasta nyt. Ja kone siis toimii)

Olympialeiri ja LETAS

 Lensin viikko sitten maanantaina olympia leirille Helsinkiin ja Kullo Golfiin. Vuonna 2016 golf on ensimmäistä kertaa olympialaisissa. Mukana treenaamassa oli Ursula, Noora, Krista ja Mikko Korhonen. Valmentamassa meillä oli Erkka Westerlund. Antti Vaalas, Pasi Purhonen, Staffan Johansson ja Janne Marvaila. Aamupäivä meni Erkkaa kuunnellessa ja greenejä lukiessa Antin ohjauksella. Iltapäivällä komennon otti Pasi, joka opetti meitä chippaamaan.

1.Movies with Marika Voss in Helsinki. 2. Olympic Camp. The coach of the Finnish hockey team visited us.

ABLOGI1  ABLOGI2

 

 Keskiviikkona matka jatku kohti Sveitsiä.. Mulla on ollu ihanan aikasia herätyksiä viikon ajan.. Keskiviikkona 4.45, lauantaina ja sunnuntaina 6.00 ja tänään 5.45.. Muina aamuina kello on soinu viimeistään 7.30.

 Sveitsin kisa pelattiin laaksossa vuorien keskellä. Maisema oli ihan kuin The Sound of Music-musikaalista. Sää oli kisapäivinä todella kylmä. Perjantaina meille aamupäivälähtijöille satoi ja lauantaina meille iltapäivälähtijöille yltyi tuuli ja sää kylmeni niin, että päällä oli kaikki mitä bägistä löytyi..

Suomalaisia kisassa oli LET:iltä Ursula & Elina. Pelaajia oli mukana 120, joista Eurooppa Tourilaisia n. 20-30, koska edellisestä kisasta on jo melkein 2kk. Nykäsen Annikakin oli mukana ja teki debyyttinsä LETAS:illa ammattilaisena.

 Peli parani päivä päivältä, vaikka tulokset ei sitä kerro. Ekana päivänä olin koko ajan ongelmissa enkä meinannu osua palloon. Silti sain sisulla vedettyä tulokseksi -1.

Toisena päivänä pelasin olosuhteisiin nähden ihan ok.. Viimeisellä reiällä vetasin ns. herneen nenään, kun joku oli bunkkerissa tehnyt kuopan bunkkerin takaseinään, mihin mun pallo sitten tietenki päätyi. Olin par 5:lla kahdella lyönnillä n. 10m päässä reiästä, ilman minkään näköistä mahdollisuutta päästä seuraavalla lyönnillä lipulle tai edes greenille…. Keskustelin asiasta tournament directorin kanssa kierroksen jälkeen, koska haravoimatta jättämisestä/huonosti haravoimisesta saa n. 450e sakon.. Silti tällasta sattuu meillä joka kisassa.

Viimeinen päivä oli olosuhteiltaan kaikille tasapuolisempi. Osuin greeneihin hyvin, mutta pallo ei suostunu tippumaan kuppiin..Otin kuitenkin loppukirin ja upotin metrin birkut rei’illä 16 ja 18. Niin kuin tein ensimmäisenä päivänäkin.. Pelaajia oli mukana 120 ja olin lopulta sijalla 24.. Se on ihan ok startti LETAS kaudelle. Jokainen lyönti ja piste on tärkeä rankingia ajatellen.

3.My lucky socks 4.Swinging in Switzerland 

ABLOGI3  ABLOGI4  

 Nyt oon matkalla Ruotsiin. Seikkailin Gamsista junalla Zurichin lentokentälle, mikä sinänsä oli aika haastavaa, kun en ikinä ole opiskellut saksaa.. Sveitsissä sentään moni puhuu englantia, vaikka kyltit ovatkin saksaksi.. Pekingissä tilanne oli toinen.. Kysin suuntaneuvoa lentokentän työntekijöiltä, jotka ulkomaan lentojen sijaan ohjasivat minut Pekingin keskustaan menevään metroon. Metrossa kylttejä lukiessani oli vahva tunne, että jokin ei täsmää ja hyppäsin ulos n. 15 sek ennen lähtöä.. Onneksi, koska lentoni lähtöön oli tuossa vaiheessa tunti.

 Majotuin tämän viikon Therésen kanssa. Se missas cutin ja lensi kotiin jo eilen.. Se oli murheen murtama, kun lauantaina tultiin kentältä kotiin ja kävi ilmi, että siivooja oli varastanu sen keksit, jotka oli ollu kassissa. Ja olihan se missannu cutinkin.. Mutta päivä pelastui, kun Therésen poikakaveri voitti ECCO Tourin kisan Tanskassa.

 Sain Sveitsistä mukaani mustan kynnen, kun onnistuin litistämään keskarin lauantaiaamuna oven väliin.. Koska viimeksi tällanen haaveri on mulle käyny alle 10-vuotiaana niin aloin heti googletttamaan, että miten saan sen mahdollisimman nopeaa pelikuntoon. Hoitomenetelmien sijaan päädyin lukemaan artikkeleita ja katsomaan kuvia sormen amputoimisista ja leikkauksista. Paniikki ja ylireagointia kenties? Huomattavasti ihanemmat tuliaiset sain Lindtin myymälästä. 😉

5.I put some ice on the finger I hurt 6.Lindt Boutique souvenirs 7.Swiss diet baguette? 8.Back to Sweden 9.Final results

ABLOGI5  ABLOGI9  ABLOGI7  ABLOGI6    

ABLOGI8

 

Seuraava kisa on Ruotsin Kristianstadissa. LETAS pidetään siellä kolmatta kertaa!  

(Tai niin luulin. Sain tietää kotiin päästyäni, että olin 1. varalla Turkkiin. Varapelaajan on matkustettava tai annettava poistuttava listasta. Marokon kisan kanssa oli sama juttu, jolloin päätin, että annan paikkani seuraavalle pelaajalle.. Nyt päätin kuitenkin lähteä ja istun tällä hetkellä Turkissa klubilla ja odottelen, että joku pelaajista peruisi..)

 

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*