My July

Vierähtäny viikkoja siitä, kun viimeks kirjottelin. Sinä aikana oon pelannut LETaccessin Tsekeissä, Ruotsin joukkuemestaruuskisat, tehnyt yhden turhan reissun Tsekkeihin varapelaajana LET:ille ja viime viikolla pelasin LETaccessia Tukholmassa.

 Tsekin LETAS ei mennyt ihan toivotulla tavalla, mutta sain sielläkin selvitettyä cutin, niin kuin kaikissa aiemmissaki LETaccessin kisoissa. Kisat pidettiin Pilsenissä, missä järjestettiin myös LET paria viikkoa myöhemmin.. Olin paikalla varapelaajana, ja vaikka yksi tyttö myöhästyi lähdöstä, kun kädi oli sanonut pelaajalle väärän lähtöajan (mikä kyllä kuuluu itse aina tarkistaa), niin en siltikään päässyt pelaamaan. Tilanne on edelleen epäselvä. Tournament director nimittäin luuli, ettei pelaajaa, joka myöhästyy startista voi korvata varapelaajalla…

 Ruotsinmestaruuskisat pelattiin jälleen Barsebäckissä, Stensonin ja Caroline Hedwallin kotikentällä. Kisoihin lähtiessä joukkueella oli tavoitteena kulta, mutta Vasatorpin ja Karlstadin joukkueet onnistuivat paremmin. Nousimme kuitenkin viimeisenä päivänä 4 sijaa ja kotiin lähdettiin onnellisina pronssimitalit kaulassa.

 Viime viikolla olimme Tukholmassa. Kenttä on tuttu, koska pelasimme siellä viime vuonnakin. Silloin greenit tuntui ylivoimaisen vaikeilta, mutta tänä vuonna puttasin siellä älyttömän hyvin. Viimeisenä päivänä puttasin vain 23 kertaa!! Siitä on kyllä kiittäminen hyviä chippejä, mutta jokainen putti on silti upotettava. Olin lopulta 16..

Majotuimme erittäin ihanan pariskunnan luona. Maria on puoliksi suomalainen, mutta puhuu vain ruotsia. Thor on norjalainen, joka on asunut Ruotsissa 40 vuotta. He majoittivat minut, Madden, Emelien ja Alexin. Talo on tosi iso ja hienolla paikalla. Siellä oli hyvä rentoutua kierrosten välillä. Maria oli minulla kädinä ja Thor seurasi väylien varrella. Thor on lääkäri, joten sain kysyttyä jokaisesta pienimmästäkin vaivasta ja sain apua kaikkeen mahdolliseen. Charlotta pääsi lääkikseen kesällä, mutta vielä on vissin muutama vuosi kyseltävä neuvoa muilta. Leikkauksia Charlotta on suorittanut jo monta vuotta, mutta ehkä hän jatkossa saa operoida muutakin, kuin mun hiuksia.

 Niin ja sateen vuoksi. Se ei sinänsä haittaa, koska yhtäkkiä onkin ollut aikaa tehdä paperihommia. Kenttä oli ihan täysin veden vallassa. Jo toissapäivänä, kun pelasimme pro-amia, tiet tulvi niin, että olimme nilkkoja myöten lätäköissä. Kisassa pelataan nyt 36 reikää..

1. Summer night in Tylösand 2. A day off well spent 3. Bronze medal 4. Losby golf 5. Some swimming, which I really don’t like 6. Pilsner in Pilsen 7. Oh and I even had time to bake this lime-whitechocolate-cheececake!

 Blogi norja  blogi norja1  blogi norja 2

blogi norja 3  blogi norja 4  Blogi norja 5  blogi norja 6

 

 

Puss o kram,

 

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*