Mutka Helsinkiin

Sain kutsun Golfliiton palkitsemistilaisuuteen Helsinkiin 11.3 niin päätin hypätä koneeseen ja suunnata urani viimiseen amatööritapahtumaan. Minut palkittiin naisten Finnish Amateur Rankingin voitosta.

Samaan aikaan Helsingissä oli GOExpo-messut, eli siis golf-, metsästys-, ratsastus-, kalastus-, fillari- ja kuntomessut, missä kokoontuu aika pitkälti kaikki suomalaiset pelikaverit vuosien varrelta.. Eli suuntasin sitten palkintojenjakojen jälkeen sinne..

Kokosin tavarat kasaan ja lähin silmät ristissä liikkeelle täältä Ruotsista aamulla 5.15. Ovella mietin, että onhan kännykkäki nyt varmasti mukana ja kurkkasin käsilaukkuun. Siellähän se laukun pohjalla majaili. Paitsi sitten Göteborgissa, kun aattelin katella kelloa siitä ni huomasinki että se ”kännykkä” oliki luomivärikotelo.. Siinähän sai sitten yrittää tavottaa kaverit savumerkeillä päivän aikana. Eikä oo ihan ensimmäinen kerta.

Matka meni kuitenki hyvin ja pääsin palkintojenjakotilaisuuteen ja sieltä messuille. Löysin kaikki kaverit ilman suurempia ongelmia ja iltaakin vietettiin yhessä. Lauantai-aamuna lensin takasin tänne Ruotsiin.. Pieniä kommelluksia kuitenki reissussa aina tapahtuu esim. ku 4 tyttöä yrittää suunnistaa paikasta A paikkaan B ja ”junasta kun noustaan niin täytyy kääntyä heti oikealle” ja kuitenkin kaikki kävelee tyytyväisinä vasemmalle tuota lausetta toistaen. Ja sittenhän sitä oltiin hukassa… Ja sen jälkeen oltiin vielä enemmän hukassa ku tunnelin alla olevalla bussipysäkillä ei ollu katosta vaan pelkät kyltit, niin meidän kartturi ei tienny että se oli bussipysäkki.. Smile Noh, mutta nyt oon tallessa täällä Halmstadissa ja just lähdössä par 3-kentälle.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*