Maanantailta

Oon viettäny viikon Helsingissä treenaten. Lensin Ruotsista viikko sitten ja majotuin taas jälleen kerran Marikan luona Pasilassa. Oltiin tiistaina kuvaamassa yhtä videota Alastaro Circuitissa Granbergin Joonaksen ja meidän manageritoimiston kanssa. Makeita klippejä! Odotan innolla, että nään valmiin version, sitä oli tosi hauska tehdä!!

 Loppuviikoks Pulp Agency oli varannu mulle treenejä Kytäjällä Timo Rauhalan kanssa. Rauhala on mm. Ilosen ja Minnin valmentaja. Oon tuskaillu tulosten kanssa koko kesän.. Okei, oon pelannut tasasesti, mutta pää on todella jumissa, kun korttiin ei ole kirjotettu yhtään kunnon alle parin kierrosta. Oon yrittäny kaikkea mahdollista enkä oo saanu ratkastua sitä yksin tai oman valmentajan kanssa. Oli virkistävää saada kommenttia toiselta valmentajalta.. En odota, että kaikki muuttuu kuin salamaniskusta, mutta sain vähän uutta näkökulmaa ja asioita mitä treenata. Golf on pienestä kiinni. Oon kyllästyny pelaamaan 72-77 tuloksia, mutta en oikeastaan ole antanut itselle mahdollisuutta pelata paremmin, vaan vetäny mahdollisimman varovasti ja bogeja vältellen. Nyt aion antaa itelle tsäänssin pelata kunnon kiekan. Se voi tietenki johtaa siihen, että korttiin merkataan 100 lyöntiä, mutta oonpahan ainaki yrittäny muuttaa kurssia.

 Lauantaina tein comebackin Finnish Tourille neljän vuoden tauon jälkeen. Kädäyksen merkeissä kylläkin.. Marika pelasi viimeistä kierrosta Vuosaaren osakilpailussa ja lähdin mukaan auttamaan. Tyttö pelas nätisti kauden parhaansa ja tuli kisassa kolmanneksi.

 Illalla juhlittiin mun synttäreitä golftyttöporukalla (2pv etuajassa). Syötiin eka golfkakkua Marikan luona ja sen jälkeen iskettiin korkkarit jalkaan ja suunnattiin Helsingin yöhön. Käytiin kuluttamassa Wäinön ja Baker’sin tanssilattiaa ja koitettii löytää osalle sinkkutytöistä sulhasia. Saalis oli ikävä kyllä köyhä. Tytöt nauraa mulle, ku nään aina punasta, kun katon miten miehet on pukeutunu Suomessa baariin. Ruotsissa miehet lähtee ulos paitapuseroissa tai puvuntakeissa, sillon tällöin T-paidoissa.. Huppareissa ei useimpiin paikkoihin pääse sisään. Ja tytötkään ei aina pääse baareihin, jos jalassa on Converset. Ruotsalaiset on tosi pinnallisia (anteeks nyt vaan), mutta niillä on yleensä etiketti ja tyyli hallussa.

 Eilen selvittiin kahville keskustaan jo ennen kahtatoista tapaamaan Korkeilan Annikaa ja kahvittelemaan. Golfkausi on Suomessa jo melkeen lopuillaan mikä tarkottaa, että siirryn Halmstadiin talvehtimaan. Se tarkoittaa myös, että nään mun suomalaisia kavereita vähän vähemmän. Laittaa harkitsemaan Suomeen muuttoa.

 Tänään pakkasin taas laukut ja syntymäpäivä menee aikalailla Teneriffaa ja todennäköisesti kauden viimeistä Eurooppa Tourin kisaa kohti lentäessä. Ehdin kuitenkin ennen lentoa lounastamaan mun managerin kanssa Pastorissa. Huikee ruoka ja kiva paikka.

 

blogi25  blogi251 

blogi252  blogi253

Puss och kram

Linda

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*