LUNTA!!

Maanantaina mun molemmat veljet saapu Borlängestä tänne Halmstadiin. Mitään ei voi tehdä liian helposti, siksi toinen tuli junalla ja toinen haettiin Ängelholmista lentokentältä.. Niklas, eli vanhin oli suunnitellu jäävänsä tänne pariks viikoks ja Pontus vaan muutamaks päiväks. Poikakaverini on ollut täällä nyt pari viikkoa.

Tiistaina katsoimme netistä läpi kaikki kentät, joissa oli kesägreenit auki ja lähettiin ajeleen ja ettiin niitä. Netistä saatu info osottautu kuitenki vääräks ja loppujen lopuks 1,5h tunnin ajelun päätteeks palattiin tänne Halmstadiin pelaamaan par 3-kenttää. Siellä sitten ratkottiin tiski- ja ruoanlaittovuorot, niin ja pelattiin me renkaidenvaihdostakin. Pelattiin bestballia Niklas ja Pontus vs. mie ja Joni. Pojat voitti ekan kiekan ja me saatiiin tiskit ja ruoanlaitto. Renkaista ku pelattiin, ni oltiin niin paljon johdossa, että molemmat pojat luovutti ku 3 reikää oli jäljellä.

Keskiviikkona pelattiin Öresundin kenttä kesägreeneille. Oltiin ainoat pelaajat koko kentällä. Lämmintä oli n. +3C ja tuuli puhals 11m/s. Voin kertoa, ettei ollu lämmintä touhua. Silti tuli yks eagleki nähtyä, ku Joni löi par 5 kahella päälle ja upotti 1,5 metrisen. Öresundissaki veljekset luovutti ennen kolmea vikaa reikää.. Ei vissin oo helppoo hävitä pikkusiskolle Wink.  Torstaina oli tarkotus pelata tuolla Malmön kupeessa ja ajettiinki sinne mutta 10m/s tuuli ja räntäsade oli sitten jo vähän liikaa. Ajettiin Halmstadiin ja pelattiin simulaattorissa.

Eilen aamulla ku herättiin ni maa oli ihan valkonen.. Lunta ei oo näkyny täällä sitten tammikuun, mutta nyt on koko Halmstad valkosena.. Uskoteltiin itellemme, että kyllä se iltaan mennessä pois sulaa, mutta ei se minnekkään oo kadonnu. Lämmintä tosin on +5C. Tänään on taas treenattava simulaattorissa ja pojat suunnitteleeki joitai olympialaisia ku Halmstad GK:ssa voi pelata pingistä, nintendo wiitä, biljardia ja tennistä samassa huoneessa missä simulaattori on.. En oo kovin innostunu ajatuksesta ku tiiän, että pojille tärkeintä ei oo se, että ne voittaa, vaan se, että mie häviän. Kun nyt yritän niille selittää, etten oo mukana niin mun on kuulemma näytettävä lääkärintodistus.

Millonhan nuo kasvais aikusiks? Annoin toissapäivänä Pontukselle yhen kuvan muokattavaks ku sillä on kauheen hyvä kuvanmuokkausohjelma.. Vastailin meileihin ja lähettelin kuvia ees takas ku tajuan, että nää 3 hihittää vieressä ja muokkaa yhessä sitä mun kuvaa.. Kurkkasin Pontuksen näyttöä ni jjjep, miehän se siinä. Korvat venytettynä maahisen korviks, silmät suurennettuina, joita kehysti yhteen kasvaneet kulmakarvat ja tietenki ylähuulta koristi ”hitlerinviikset”. Yks sankari täältä palas jo takas Borlängeen. Yllättävän hyvin 4 ihmistä mahtuu tähän 27neliön kämppään.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*