Ladies European Tour Turkissa ja luksushotelli..

Kirjotettu eilen lennolla.. 

Kun pääsin Sveitsistä kotiin, olin saanu meilin Eurooppa Tourilta, missä kysyttiin, että lähdenkö Turkkiin ensimmäiselle varasijalle. Marokon kisan kanssa oli sama tilanne ja päätin silloin olla lähtemättä. Turkkiin oli kuitenkin yksinkertanen lentää ja kulut eivät olleet ihan älyttömät, joten päätin lähteä kokeilemaan. Paikka olisi muuten annettu seuraavalle pelaajalle. Voitte kuvitella kuinka paljon harmittaa, etten pelannut karsinnoissa lyöntiä paremmin, koska se olisi tuonut jo kaksi kisaa enemmän… Hard luck. Lensin paikalle, mutta kukaan ei perunut enkä päässy kisaamaan. Tänään on kisan toinen päivä, mutta kierros siirrettiin huomiselle, koska kenttä oli tosi märkä. Myös harjottelu oli kielletty, koska ilmassa oli ukkosta.. Itse olen jo matkalla kotiin.

Puttikisaa Nationalilla Nooran kans.

blogitur1

 Tämä viikko on siis mennyt matkustaessa ja treenatessa. Mun reissut on tänä vuonna ollu aika nopeita pyrähdyksiä, kahden viikon Floridan leiriä lukuunottamatta.. Kiinassa olin neljä yötä, Sveitsissä viisi ja nyt Turkissa kolme.. Tein alkuvuodesta diilin Finnairin kanssa, joten lentojen saaminen viime tingassakin onneksi onnistuu.

 Eurooppa Tourin kisojen aikana majottuminen on vähän eri luokkaa, kuin meillä LETAS:illa. Olin viime vuonna monta kertaa perhemajoituksessa, eli klubien jäsenien luona, mikä on kylläkin yllättävän mukavaa.. Ja kerran vuokrattiin mökki kuuden tytön kanssa, jonka suihkussa oli istuttava ja lämmin vesi loppu n. 2 minuutin jälkeen.. Kahvinkeittimestä löysin kuusi ampiaista. Sillon kaipasin kotiin.

Kiinassa ja Turkissa ollaan asuttu luksushotelleissa.. Kiinan hotelli tulivuorineen oli mahtava, ja Regnum Carya Belekissä, missä asuttiin tällä viikolla, oli ihan ku mun unista. Koitan selittää miksi..

 

 Hotelliin saapuessa aulassa on vastassa tyttö kuoharin ja valkosuklaaseen upotettujen mansikoiden kanssa. Aulan katto on varmaan 10-15m korkea. Kaikki hohtaa uutuuttaan ja kukkia on joka paikassa. Niitä on istutettu leveästi penkkimäisesti myös sisätiloihin..

Pohjakerroksen baari/kahvila

blogitur2

Huoneessa on 2 leveää sänkyä ja tyynyjä jokaisen makuun. Kylpyhuone on hienosti valaistu ja kaikki se (ja enemmänkin) mitä huonomuistinen on voinut kotiin unohtaa, löytyy vessan kaapeista. Vähän niin kuin oma private spa. Huoneessa on myös erillinen walk-in closet sopivalla ja säädettävällä valaistuksella varustettuna. Se voi tulla tarpeeseen erityisesti reissun loppu puolella, koska kaikki hotellissa on all-inclusive.

Kylpyhuoneen toinen puoli ja alakerran vessa

blogitur3  blogitur4

All-inclusive tarkoittaa siis, että kaikki mitä löydät huoneestasi, hotellin ravintoloista, kahviloista tai baareista kuuluu hintaan. Extraa tarvii maksaa ainoastaan á la carte ravintolan ruoista, mikäli buffetti alkaa kyllästyttää. Sitä ei kuitenkaan tarvinut edes harkita, koska ruoka buffeteissa oli tosi laadukasta ja monipuolista. Lihaa oli monenlaista, hyvinä paloja ja kivasti maustettuina, mikä yleensä buffeteissa saattaa olla vähän huolittomasti laitettua. Vaihtoehtoja myös kasvissyöjille ja laihduttajille löytyi. Eilen puoli buffettia oli sushia..

Ja ne jälkiruoat.. Buffetin jälkiruokien lisäksi hotellilla on ranskalaishenkinen kahvila, jossa on joka päivä pariakymmentä eri kakkua, kymmeniä leivoksia, kymmeniä konvehteja ja kymmentä eri Mövenpick-jätskiä.. Myönnän, että oon nyt kokeillu aika montaa uutta makua.

Ranskalaishenkinen kahvila ja muutamia jälkiruokavaihtoehtoja

blogitur5  blogitur7

Nään tuosta hotellista unta varmaan pitkään.. Syyskuussa pelataan LET access samalla kentällä, eli pääsen ehkä takaisin jo tänä vuonna. Muhun teki vaikutuksen myös kaikki yksityiskohdat. Esim haarukat ja veitset oli hotellin logoilla. Kahvikupit ja asetit designia.. Valaistukset ja huonekalut hienoja, ja vaikutti, että kaikki sisustuksessa oli tarkkaan harkittua. Allasaluetta en kerennyt tutkiskella sen kummemmin, juoksin vain siitä läpi lenkillä, mutta ihanalta näytti sekin.. Ensimmäisenä päivänä ehdin lukea kirjaa, juoda kupposen kahvia ja nauttia auringosta bikineissä parvekkeella n. 20 minuuttia, mutta muuten aika meni kentällä.

Sali, kirjoja ja selfie

 blogitur6

Seuraava koitos on sitten ensi viikolla Ruotsissa. Mukana tulee jälleen olemaan paljon ET-pelaajia, koska seuraava LET on vasta kahden viikon päästä Hollannissa. Sinne olen varasijalla neljä, enkä oikeen ole päättänyt, että pelaisinko vai en, vaikka pääsisin.. Samaan aikaan pelataan nimittäin Sövesborgin LET access, minkä kans mulla on vähän ”unfinished business” viime vuodelta, kun menetin voiton kahdella viimeisellä reiällä.. Mie tahon revanssin!

 

Puss och kram

 Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*