Kohti Azoreita!

Kun kännykän herätyskello soi 04.00, olen jo täysin hereillä. Koitan pimeässä löytää toisenkin kännykkäni ennen kuin sekin alkaa soimaan. Olen asettanut sen herättämään minuutti toisen kellon jälkeen, ja haluan löytää sen nopeasti, koska sen hälytysääni saa jo sekunnissa aikaan järjettömän päänsäryn. 2 kännykkää eli 2 herätystä on pieni varatoimi vain, etten mitenkään onnistuisi nukkuumaan pommiin. Yöllä olen heränny tunnin välein tarkistaan, ettei kello varmasti ole vielä soinut. On otettava 05.00 lähtevä juna, jotta ehdin 08.30 Kööpenhaminasta lähtevälle lennolle Lissaboniin ja sieltä jatkolennolle Azoreille. 

Laukut on pakattu jo edellisiltana, mutta herään 30min ennen kuin auto on startattava pihasta rautatieasemaa kohti. On liian aikaista aamupalalle tai meikkaamiselle. Tarkistan tavarat ja laitan kodin järjestykseen. Ovi pamahtaa kiinni takanani ja herättää luulutavasti jälleen koko 2. kerroksen. Yritän silti hiipiä käytävässä laukkujeni kanssa. Mietin 1000 kertaa, että olenko saanut kaikki mukaani ja hoitanut kisajärjestelyt varmasti niin, kuin on pitänyt. Laukut painaa kilolleen sen verran ku lentoyhtiön säännöissä sanotaan, varauskoodi, junalippu, lompakko ja passi on mukana. Mitä jos silitysrauta jäi päälle? Ei se varmaan kyllä jäänyt, kun en sitä kolmeen viikkoon ole edes ottanut kaapista ulos. Tekisi mieli vielä avata ovi ja tarkistaa, ettei hella tai kahvinkeitin ole päällä.Tulin Englannista kotiin lauantai-sunnuntai välisenä yönä. Olin tyytyväinen 8. sijaan, koska pystyin suhteellisen huonolla lyömisellä pelaamaan kierrokset 73,71,72 ja nousin lähemmäs kärkeä joka päivä. Nousin rankingissa sijalle 10.
 

Nyt 2 vuorokautta myöhemmin on taas oltava valmiina uuteen kilpailuun ja taistelemaan Eurooppa Tourin kortista. Vapaapäivää en pitänyt, koska koin voivani paremmin, jos saan treenata, kuin mitä voisin, jos en saisi treenata. Sunnuntain lepopäivään ujutin tunnin juoksulenkin ja pari tuntia chippailua. Only 3 more tournaments to go and the game gets tougher and tougher.

XOXO Linda

 
Lindaazor

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*