Kisanumerokaksi

Huomenna alkaa kauden toinen nordean kisa. Viime viikolla oli siis ensimmäinen, eikä se mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Kaikki on vielä vähän uutta ja kausi aluillaan. Fiilis vähän ku ois just alottanu koulun. Pelillisesti kaikki on kuitenki kunnossa. Staffan on täällä ja lyötiin tänään vähän rangella. Huomenna se on kattomassa peliä ja saan sitten pelien jälkeen palautetta enemmän.

Ku sanoin, että ”täällä” niin tarkotan Venin saarta, Tanskan ja Ruotsin välissä. Tänne tultiin puol tuntia laivalla, täällä ei oo kunnon kauppaa eikä ravintolaa eikä tänne saanu ajaa autolla. Kenttä on 9 reikää ja se pelataan kahteen kertaan joka päivä. Mun mielestä mukava, mutta ruotsalaiset tytöt haukkuu sitä ”Kalle Ankka”-kentäks, eli siis aku ankka kentäks. Yhellä väylällä out of bounds alkaa 1m foregreenin kantista ja muutenki niitä autteja on aseteltu vähän joka puolelle. Ainoastaan 4. väylällä autti ei oo pelissä. 🙂

Oon osa sellasta joukkoo ku Team Tylösand. Me ollaan Halmstad GK:n ammattilaisjäsentä ja kerätään rahaa tiiminä. Me pidettiin sunnuntaina Team Tylösand scramble jossa oli mukana 120 pelaajaa. Klubi lahjotti kaikki greenfeet ja kisamaksut meille minkä lisäks kerättiin firmoilta reikäkohtasia sponsseja ja ne sai sitten tehä ihan mitä vaan sille kyseiselle väylälle, maksua vastaan tietenki. Isä ja Joni oli parina kans mukana, pelas -4 ja ja tuli 6.. Molemmat sai 500kr lähjakortin:)

Sunnuntai-illan päätteeks Suomi sitten nappas vielä MM-kultaa. 3. maalin jälkeen poikakaveri kävi tarkistamassa, että ovi on varmasti lukossa, ettei vihaset ruotsalaiset naapurit pääse asuntoon sisälle meiän kovaäänisen juhlinnan vuoks. Mertaranta ei meille selostanu vaan joku ruotsalainen. Oon yllättyny miten positiivisia ja asiallisia ne kommentaattorit oli Suomea kohtaan. Ainoastaan K/Calle Johansson kitisi jotain pelin jälkeen, kuinka ”Granlund on ihan hyvä pelaaja, mutta ei tarpeeks nöyrä”.. Muut studiossa oli eriä mieltä ja siitä tuli vähän sanaharkkaa.

Kiits leijonat, että voin kulkea täällä Ruotsissa leuka pystyssä tämän kesän ilman sitä jatkuvaa kuittailua. Pontus soitti Venäjä-pelin jälkeen, että ”mää toivoin että ne ois hävinny ettei ois tullu Suomi-Ruotsi peliä. Mää en vaan kestä sitä. Ilmotin jo töissä etten tuu ens viikolla paikalle”. Meiän perheen kaikki lapset on käyny kielikoulun, jossa puolet oppilaista on suomalaisia, puolet ruotsalaisia. 2006 finaalia varten mun pikkusisko oli maalannu liput poskiin ja luomiin ja ku peli hävittiin ni se kysy itkien äidiltä, että ”miten mää nyt voin mennä kouluun?”.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*