Kaikki 24 kohillaan =)

Tulin just kotiin kiropraktikolta. Good news! Tänään mulla oli 8 kylkiluuta enemmän paikallaan ku perjantaina. Yks oli siis vielä, joka kapinoi vastaan.. Nyt seki on sitte palautettu omalle paikalleen.. Hetken mielijohteesta näytin myös ranteita Johanille. Niihin ei satu, ne on vaan tosi pienet ja toinen niistä tulehtu 2 vuotta sitten aiheuttaen mulle sitten myös 2 tenniskyynärpäätä.. Ilmasin siis huoleni, että niille sattuu jotain ku on niin pienet ja lukusista rannetreeneistä huolimatta voimattomat. Sain istua takas penkkiin ja Johan pisti vasemmasta ranteesta yhen luun paikalleen. Kuulemma hyvin yleinen vamma golfareilla.. Ei satu, mutta rajottaa liikkuvuutta ja tulehtuessaa voi aiheuttaa mukavasti tuhoa. Yks kaveri täällä Halmstadissa on itseasiassa just pakkolevossa saman vamman vuoks.. Sillä se oli vaan päässy tulehtuun. Sain hyvät saarnat ku en oo hakeutunu hoidettavaks aiemmin, mutta en oikeesti oo tuntenu niin hirveetä kipua. Joko oon vältelly asentoja missä sattuu tai sitten mulla vaan on uskomattoman korkea kipukynnys..

Haaparannalla pelattiin perjantaina Asplöven-Kiruna lätkäpeli. Toivon, että Asplövenillä menee tosi hyvin, paitsi sillon ku ne pelaa Kirunaa vastaan. Joni pelas toipilaana, mutta piti silti paikkansa pakkien pistepörssin kärjessä.. Ostin pelin netistä ni pääsin jännittään täältä kotisohvalta kuvan kans. Äiti, isä ja Charlotta oli paikan päällä kattomassa. Bongasin isän ja äidin vaihtoaition takaa yleisöstä. Isä oli kuulemma huudellu kaukaloon tsemppejä sekä neuvoja ja äiti oli yrittäny hyssytellä vieressä. Luultavasti juuri samasta syystä Charlotta oli päättäny mennä kattomaan peliä toiselle puolelle hallia.. Isän mielestä hallissa oli haissu pahalle ja se oli kolmen erän ajan yrittäny ettiä hajun lähdettä yleisössä ennen ku joku saa astmakohtauksen. Äiti oli yrittäny selittää, että ne on ne pelaajat jotka haisee.. Ja ihan oikeesti, miten ne kamat voikaan haista nii pahalle?

 

P.s En viitti enää kirjottaa, että huomenna vihdoinki lyömään, ku tähän mennessä joka kerta ku oon hehkuttanu ni jotain kummaa on aina sattunu ja treenaamaan pääsy on aina viivästyny..

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*