Jokinen, Koivu, Filppula

Noniin, nyt on sitte säsongspremiär tehty. Eihän se ihan hirveen mallikkaasti menny, mutta huomenna on uus päivä. Nyt taas muistaa minkälaista on pelata ”oikeeta” kisaa. Metrin puttien fiilis oli ku ois ollu -30C pakkasta, kova tuuli ja siinä kädet kohmeessa yrität laittaa lankaa neulansilmästä läpi. Eli siis reikä tuntu aika pieneltä ja kädet oli hiukkasen jäässä. Itseluottamus oli kyllä kans ihan omilla teillään tänä päivänä.. Jokanen greeni on täällä erilainen nopeudeltaan ja kunnoltaan ni sekään ei tietystikkään lisänny sitä luottoa. Kiekan jälkeen treenasin puttia ja ajoin kaikki demonit päästä ulos. Huomenna on eri tyttö tiillä 😉

Postasin eilen facebookissa kuvan mun pelipalloista. Merkkaan pallot aina sillä tavalla, että wilsonille tulee ”siivet” + kirjotan mietelauseita tai jotai muuta kivaa pallon kylkeen.. Eilen kirjotin MM-kisojen kunniaks yhteen palloon ”Jokinen 36” toiseen ”Koivu 9” ja kolmanteen ”Filppula 51”. Isoveli sit vähä kuittas, että Jokinen voi tahtoa kylpeä ja Koivun löydät metsästä eli pelaa sillä Filppulalla vaan.. No miepä kerron näie kolmen palleron tarinat:

Ykkösreiällä tiin nokkaan asettui Jokinen. Ensimmäisten 5 reiän aikana hän löysi itsensä 4 kertaa birdiepaikoilta, mutta upota se ei tahtonut niin millään. Viiteen ensimmäiseen väylään putteja kertyikin 12 kappaletta. Kuudennella reiällä kävi sitten se mitä jotkut jo vähän ennustivatkin. Jokinen lähti omille reiteilleen ja löytyi sukeltelemasta greenin edessä olevasta lammesta. Jussi näkyi rannasta selvästi, mutta oli pinkkeine siipineen niin kaukana, että takaisin peliin sitä ei saanut. Vähän harmitti, ettei sattunut olemaan pallohaavia mukana ;). Seuraavana kehiin astui Koivu, joka sai vähän ikävän startin, kun hänen ja Jokisen kohelluksen tuloksena korttiin merkattiin lumiukko. Sen jälkeen Koivu kuitenkin skarppasi ja pelasi tasaisesti birdiepaikkoja luoden. Väylällä 14 Mikko teki birdieputissaan niin sanotun ”frontside ollien” (Turussa tosi ”in” tällä hetkellä ja jos joku ei tajua niin tässä on linkki. Tuo rullalautailija on Koivu ja pipen reuna on reikä: http://www.youtube.com/watch?v=-UTL1s4OYqs). Sen jälkeen Koivua katsellessani huomasin, että kaveri on ottanut pahasti osumaa. Kovaan kuoreen oli ilmaantunut säröjä. Vekkejä suorastaan. Ne eivät olleet tarpeeksi raskas syy pelien keskeyttämiseen, mutta pieni kivi, joka oli painautunut palloon sisään teki jatkamisesta mahdotonta. Koivun pelit olivat ohi. Hän toimi kuitenkin hierontavälineenä loppukierroksen ja löytyy jatkossa harkkapallojen seasta.    Filppulan vuoro. Energinen pakkaus uskomattomalla lentokyvyllä! Aina suoraan kohteeseen. Ja yli. Ja onglemiin. Valtteri sai kasaan 3 bogia ja yhden parin. Lähipeli ei oo sen juttu. 

Huomenna laitetaan uudet miehet kehiin: Granlund, Immonen, Pesonen.

 

 

XOXO Linda 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*