Jeiiii!!!

Jesh, huomenna auto kuntoon ja siitä sitte rangelle heti ku pääsen! Täällä on -8C – 0C, mutta rangella on onneks lämmittimet. Oon keksiny suht hyvän tavan saada näpitki pysymään lämpiminä, mutta siinä joutuu kyllä oleen aika tarkkana. Viime talven pakkasissa sain nimittäin gripin melkee syttyyn tuleen.. Havahduin onneks sulanneen/palaneen kumen hajuun ja pelastin tilanteen.. 

Tänää ollu tosi tylsä päivä.. Yritän saada ens vuoden aikatauluja tehyks ja oon tulla hulluks ku LETAS ja Nordea ei päivitä kalentereitaan. Aloin harkita Jenkkeihin lähtemistä ku Alex ja Emelie (golfkavereita täältä Halmstadista) on lähössä sinne muutaman viikon päästä. Maajoukkuekoutsi Staffan suositteli, että pelaisin pari kisaa Floridassa ennen kauden alkua ja oon metsästäny tänään potentiaalisia kisoja. Ilmottautumismaksut 400-500$ ja voittaja kuittaa max. 3000$. Siihen vielä majotusta, matkaa jne. ni käteen ei ihan hirveästi jää. Tsekkasin tän vuoden tuloksia ni niitä kisoja on pelannu mm. Anna Nordqvist ja Maria Hjorth nyt viime viikot.

Haha, eilen kattelin hupparia ja mietin, että näyttää olevan pesun tarpeessa. Varasin pyykkiajan ja huomasin, että mulla ois 6 koneellista pyykkiä (eri värit ja eri asteet 🙂 ), mutta yhen pyykkivuoron aikana ehtii pestä max 4 koneellista. Pyöristin vähän pesusääntöjä ja sain melkeen kaiken pestyä.. Äsken huomasin tässä sohvalla istuessani, että mulla on se huppari päällä mitä varten varasin pyykkivuoron… Mutta tadaaa! Pesemättömänä. Kyllä se kävi mutkan pyykkituvassa, mutta en heittäny sitä missään vaiheessa päältäni pesuun…

 

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*