Huomenna taas kisaa, tänään katsastusta a la Sverige

Huomenna alkas sitte taas kisat. Päätin yöpyä kisan ajan kotona ja ajaa sen 50min sinne joka päivä. On kuitenki niiiin paljon kivempi olla illat kotona ku kaikki on tuttua ja saa laittaa omat ruuat ja mukaan ei tarvi pakata mitään. Kahen viikon päästä alkaa kuitenki reissaaminen, ku kesäkuun ainoa kisa pelataan Turussa ja sen jälkeen meen pohojoseen. 🙂

Nää pari päivää oon treenannu tässä ihan normaalisti ja tehny uudet fysiikkaohjelmat kesäks Jamesin kans. Tänään käytiin niitä liikkeitä läpi ja täyty kahen ekan liikeen jälkeen muistuttaa Jamesia, että mun on oikeesti huomenna pystyttävä pelaamaan kisa.. Huomiseks on muuten luvattu sen verran sadetta, että oon yllättyny jos saadaan pelattua kierros ilman keskeytyksiä. Hyväki säkä voi kai käydä ja sade kiertäs koko kentän?

Kävin tänään katsastaan mun auton. Mulla on ”ruotsalainen” auto enkä ollu ikinä ennen käyny täällä katsastuksessa. Ei toimi läheskään niin ku Suomessa ja keveesti jännitin koko reissun ajan. Katsastajaki kysy, että ”onkos eka kerta?” ja se oli kuitenki semmonen 20-25.v poikanen. Olin ihan paniikissa siellä kaikkien laitteiden keskellä ja varsinki sillon ku mut komennettiin sinne auton alle kattelee ”spindel-lediä”, mutta kaikista hermojaraastavin kokemus oli kuitenki se ku niillä alko kaijuttimista soimaan LAURITÄHKÄÄ!?!!! Parhaimmat kaverit tietää mitä mieltä siitä oon ja on huijannu mut kattoon sitä 2 tai 3 kertaa livenä. Tängkjuu.

 

Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*