HOLE- eiku MAN-IN-ONE

Säät, kentät ja golf paranee päivä päivältä. Tylösand avaa ensimmäisenä Halmstadissa greenit nyt perjantaina. Väylillä ja forella pitää lyödä matolta, mutta raffista saa lyödä ihan maasta. Eli hand-wedgellä raffiin vaan, jos pallo päätyy väylälle. Haverdal, mikä on yks meiän koulun ”sopimuskentistä”, aukasee kans viikonloppuna kesägreenit. Parissa päivässä alkanu koko Halmstad vihertään.

Staffan, eli maajoukkuekoutsi, kävi täällä tänään tarkastamassa miten golf on menny eteen päin ja mihin seuraavan kuukauen ajan kiinnitän treenissä eniten huomiota. Katta vahtii täällä, että teen asiat mitä Staffan ehdottaa ja James, että oon fyysisesti tarpeeks vahva.

Peli on jo aika hyvää, pelasin sen IPad2 kentän pari päivää sitten -1. Silläki saatto olla osuutta asiaan, että vaatekerroksia oli 3 vähemmän, ku sai t-paiassa pelailla. 6 lyöntiä enää matkaa ipad2:een!! Sain wilsonilta uudet mailat (FG Tourit) teräsvarsilla ja mikä vielä tärkeämpää vaaleenvihreillä gripeillä!!!!Smile Aiemmin mulla oli wilsonin ci9:t grafiittivarsilla. Lyöntimitat muuttuu aika paljon ja siksipä meninki Haverdaliin tsekkaamaan uudet mitat. Alotin mun 58-wedgellä ja etenin pikkuhiljaa maila mailalta. Joni katto mihin pallot tuli alas ja otti kiikarilla mitan. Musta kuitenki tuntu, että se ei ollu tarpeeks tarkkana ni aloin sitten lyödä suoraan sitä kohti. Pitchillä sadasta metristä pallot tipahteli sen viereen 5m säteelle. Aurinko paisto mun lyöntisuunnasta ja palloja oli vissin vähän hankala bongata. Minkä mää unohin. Ja jätin huutamatta fore, ku pallo lähti suoraa sitä kohti. No sitten kuulu ”MOKS”. Jonilla oli maila jalkojenvälissä vyötäröä vasten. Pallo osu gripin alareunaan ja tipahti sen jälkeen sen jaloille. Mun eka MAN-IN-ONE siis! Se selvis onneks pienellä mustelmalla vaan ja pysty jatkaa mittaamista, mutta siirty 10m vasemmalle. Seuraava pallo tipahti metrin päähän.

Oon mää kerran ennenki osunu kyllä ihmistä pallolla ilmassa, mutta se oli vaan chippi. Oltiin Tornion par-3 kentällä Pontuksen kans kiertämässä ja kolmosreiällä alko  tapahtuun. Se on 35m pitkä ja ekan lyönnin jälkeen matkaa oli n.15m. Siitä sitten chippi ja ”naps” Pontusta selkään. Se suuttu niin paljon, että vaikka olin sillon n. 8-vuotias ni tilanne on porautunu syvälle mieleen. Pontus on tulossa tänne kai viikonloppuna, vois testata, että suuttuuko se edelleenki pikku osumasta yhtä paljon. Wink

 

Linda


 

 


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*