Hill Side!

Hill Sidesta palasin Ruotsiin 9. sija taskussa. Olin tosi pettyny kierroksen jälkeen, vaikka TOP 10 sijoitukseen pitäis aina olla tyytyväinen. Oli loistavaa pelata Suomessa pitkästä aikaa!! Se, että Suomessa järjestetään näin isoja kisoja, on meille pelaajille hyvä, koska omat tukijoukut saa meidät pelaamaan aina vähän paremmin ja se taas tuo itseluottamusta seuraaviin kisoihin. Ja tärkeää myös junnujen vuoks, ja,että Suomen parhaat amatöörit saa vähän esimakua siitä, mikä sitten ammattilaisvuosina odottaa. Kapusin viime viikolla LETAS-rankingissa sijalle 17.. Ne, jotka on TOP 20 kauden lopussa, pääsee suoraan LET-karsinnan finaaliin. TOP 5 saa kortin suoraan, mutta silloin on voitettava vähintään 1 kisa. Tälle kaudelle on vielä 6 LETAS:ia ja 1 Nordea Tour. Toukokuusta lähtien oon siis ollu sijoilla 19, 4, 14, 5, MC, 9 & 9. 

Peli tuntuu edelleen hyvältä, mutta putteja pitäis saada tippumaan vähän paremmin. Tällä viikolla on pitkästä aikaa paljon aikaa treenata. Pelasin tässä neljään viikkoon 6 kisaa, minkä vuoks tekniikkatreeneihin ei oo ollu yhtä paljon aikaa. Lähen lauantaina takas Suomeen, mutta palaan ens viikoksi pelaamaan Nordean Jönköpinkiin.. Nyt mulla on pikkusisko ja sen Jonas kylässä.

www.gogolf.fi sivuilta löytyy videoa viime viikon kisasta ja @lin89da twitter- ja instagram-sivuilta kuvia ja kommentteja. Tässä muutama viime viikolta. Tsekakkaa tiit, joissa on mun kuva!!

 

Kotimatkalla!                                                                                                       Survival Kit, ettei (liian kova) koti-ikävä iske.

         

www.biogolftee.fi

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*