Hej hej =)

Kauden viiminen kisa Ruotsissa on pelattu ja nyt on pari viikkoa ennen ku pitää lähteä Kreetalle. Azoreitten kisa peruuntu ku kulut ois ollu reissusta vähintään 1000-1200e. Parempi käyttää ne rahat treenileiriin ennen LET:in karsintoja. Kreetallekki on tosi hankala löytää mitään järkeväää lentolippua ja hotellia, mutta meen sinne vaikka mikä ois.. Ainaki niin luulen.

Nordean finaali oli Kungsbackassa läpimärällä kentällä ja älyttömässä tuulessa. Koko etuysi oli merta kohti suoraan vastatuuleen. Pitkiä rautoja lyötiin koko ajan ja ku kenttä oli niiin märkä ni välillä lähestyttiin greeniä jopa spoonilla. Ekaa kertaa oli sellanen olo, että ois tarvinu hybridejä.. (Mulla on raudat P-r4 ja sitte w7&w3) Lipulle oli yhellä väylällä matkaa 141m ja löin puu7. Yleensä se kantaa 165-170m + rullit, niin nyt hyvällä puusepolla päädyttiin bunkkeriin ja pallo lensi kokonaiset 119m.. Hybridillä tuuli ei ois ottanu nii paljoo. Väsäsin siitä sitten vielä tuplan. Aattelin mennä ottaan revanssin siitä kentästä tässä joku päivä.. 

Joni oli kädäämässä finaalin, ja oli täällä kokonaiset 2 yötä. Tänään se pelaa Allsvenskanissa Moraa vastaan. Pontuski oli täällä kyläilemässä, ku se oli karsimassa Nordealle ens vuodeks. Se pelas hyvin ja saa pelata Nordeaa ens vuonna.

Aattelin kirjotella tänne (heti ku ehin) sellasia pikku neuvoja, mitä green card-kursseilla ei kerrota, mutta mitä kannattaa välttää ja aatella, ku lähtee pelaamaan. Eli lähinnä alotteleville suunnattu, mutta ehkä ihan hyviä vinkkejä pitempäänki pelanneille. 

 

XOXO Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*