Hei taas!

Noniiin!

Vihdoin kotisivut auki! Nyt on tulossa tekstiä vähintäänkin paria kertaa viikossa! Tässä ensin kuulumisia alkukaudelta..

Helmikuussa tein kovasti fysiikkatreeniä ja käytiin läpi tekniikkaa rangella, vaikka lumi oli maassa koko Halmstadissa. Maaliskuussa sain tietää paria päivää ennen kauden ensimmäistä LETAS kisaa, että olin päässyt mukaan varasijoilta. Siitä sitten nopeasti lentolippu Nizzaan ja numerolappu taas rintaan. Oli outoa olla pitkästä aikaa ruoholla ja varsinkin greenien lukeminen oli vaikeata.

Sieltä lensin Espanjaan leireilemään Pia Koivurannan asunnolle Emilia Ottelan ja Vuorenpään Minnan kanssa, ennen seuraavaa LETAS:ia Ranskassa.. Kauden toisessa kisassa pystyttiin pelaamaan vain 36 reikää, koska ensimmäisenä päivänä tuli lunta ja tuuli oli niin kova, ettei pallot pysyny greeneillä.. Jouduin pelaamaan Empun mailalla, koska oma driverini katkesi lentäkenttätyöntekijöiden käsittelyssä. Cuttia ei siis Ranskassa ollut ollenkaan ja omat tulokseni jäi kauas kärjestä.  

Seuraava LETAS pelattiin Espanjassa. Augas Santas on kapein ikinä pelaamani kenttä! Pahimillaan väyläosumalle oli pelivaraa  8m leveyssuunnassa. Silloin ei ollut pokkaa tarttua draiveriin. Ensimmäisillä 4:llä reiällä näin tyttöjen lyövän yhteensä 7 kertaa Out-of-bounds.. Se kertoo aika paljon. Missasin sielläkin cutin, mutta peli näytti jo viimeisellä kierroksella hyvältä.

Toukokuussa järjestettiin 2 LETAS:ia Ruotsissa. Ensimmäinen niistä oli Kristianstadissa, missä olin supertuulisissa olosuhteissa T19. Kenttä pelattiin viime vuonnakin ja oli silloin yksi vaikeimmista kisakentistä. Seuraavaksi matkattiin Sölvesborgiin, minne vanhempani tulivat minua tukemaan. Kun jäljellä oli 2 reikää, olin kilpailun johdossa. Missasin kuitenkin loppuun 2 suhteellisen lyhyttä puttia ja jäin lyönnillä jatkorei’iltä minne lähti 3 muuta tyttöä. Olin kaiken kaikkiaan tyytyväinen peliin ja sijotuin neljänneksi. Ranking-pisteitäkin ropisi mukavasti.

Ranskassa olin ennen viimeistä kierrosta 5. mutta pari väärää mailavalintaa tiputti minut lopulta sijalle T14. Peli oli jälleen tasaista ja hyvää. Majotuimme perhemajoituksessa Sohvin ja kahden ruotsalaisen seurakaverini kanssa. Pariisi on edelleen yksi suosikkipaikoistani Euroopassa.

Viimeksi pelasimme Tukholmassa. Sain uudet mailat juuri ennen kisaa, mutta raudat ovat ihan tismalleen samat, kuin milllä olen pelannut aiemminkin. Olin ajatellut vaihtaa mailoja, mutta WilsonStaffin FG Tourit miellyttää silmää enemmän, kuin mikään muu ja niillä on paras fiilis lyödä.. Olin pettynyt ensimmäisen päivän jälkeen, kun korttiin merkattiin +2. Sain kuitenkin tasaisesti parannettua tulostani ja päädyin kisassa viidennelle sijalle.

Peli tuntuu koko ajan tasaiselta ja hyvältä. Seuraavaksi suuntaan Lontooseen karsimaan paikasta British Openiin, mikä pelataan St. Andrewsissa elokuun alussa. Karsinnan ensimmäisessä vaiheessa meitä on 156 tyttöä kisaamassa 25:stä jatkopaikasta. Kisaa enemmän mua kuitenkin jännittää itse reissu, koska mie joudun auton rattiin ja siellähän autoa ajetaan ihan väärillä kaistoilla.. Mutta toisaalta.. Mullahan menee vasen ja oikea sekasin koko ajan muutenkin niin ei kai se oo niin justiinsa..?

 

Xoxo Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*