Harkkakiekka

Ajeltiin eilen Kristianstadiin tsekkaamaan kenttä. Meitä on kisassa 130 mukana ja meistä n. 30 tyttöä pelaa Pro-Amin keskiviikkona. Muuten harkka on pelattava tiistaina ja on oltava yks ylimääränen yö kisapaikalla.. Olin siis ilonen ku mut pyydettii Pro-Amiin mukaan pelaamaan sponsoreiden kans. Keskiviikolle on luvattu sadetta ja tuulta ni päätettii käyä pelaamassa kenttä jo nyt, ku sateessa muistiinpanojen tekeminen jää monesti aika vähälle ja pääasiassa tulee keskityttyä itsensä ja kamojen kuivana pitämiseen.. Lähettii kahen aikaa ajeleen Kristianstadiin ja paria tuntia myöhemmin oltiin klubin pihassa. Mentiin ilmottautuun kädärille ja huomasin, että yks tyttö, jonka perheen luona 14-vuotiaana majotuin viikon (enkä sen jälkeen oo ollu missään yhteyksissä niihin enkä kertaakaan oo niihin törmänny), oli kirjottanu nimensä vieraskirjaan mua ennen. Toivoin, että bongaisin Desireen kentältä.. Käveltii ykköstiitä kohti ja huomasin 10. tiillä nätisti svingaavan tytön.. Varovaisesti sitte huusin ”Desiree” ja tyttö nosti päänsä ja lähti käveleen kohti.. Uskomatonta, että kaheksanki vuoden jälkeen ihmiset, jotka on tavannu toisensa vaan kerran, pystyy tunnistaan muistaan toisensa nii hyvin.. Desiree oli kiertämässä 2-vuotiaan tyttärensä ja tytön isän kans. Tyttö oli kärryissä, joita isä työnsi ja ainoastaa Desiree pelas. Me liityttii seuraan.

14-vuotiaana olin maajoukkueen leirillä täällä Ruotsissa ja paria päivää ennen kotimatkaa soitin vanhemmille Suomeen, että saisinko jäädä tänne etelään vielä viikoksi. Sillonen kotiseurani oli suunnitellu harjotusleirin melkeen samaan paikkaan ja oli tulossa Ruotsiin reilua viikkoa myöhemmin. Aattelin, että mun on turha matkustaa ensin 2pv Tornioon, olla siellä 4 pv ja sitten matkustaa 2pv takas Ruotsiin. Maajoukkuevalmentajat Satu ja Heini kysy Ljunghusenin klubilla, että voisko joku majottaa mut, ja niinpä siis päädyin Desireen perheen luokse viikoksi. Desiree on mua 2 vuotta vanhempi ja koko heiä perhe oli fanaattisia golfareita. Tätä voi sanoa aika ”lindamaiseks” ratkasuks..  Opettajat kielikoulussa (mun yläasteella) ei ollu kauheen innoissaan, mutta rehtori oli aina ystävällinen ja järjesti lisää lomaa.

Kristianstadin kisaan on aika kova osallistuja lista, kovempi mitä Nordealla yleensä. Syynä on, että tää on yhteiskisa LET Accessin kans. LET Accessin rankingista pääsee parhaat (ehkä n. 10 tyttöä) suoraan LET-karsinnan viimiseen vaiheeseen. Niitä kisoja on tälle vuodelle ollu jo 3, mutta mulle tää on ensimmäinen. Kenttä ei ollu ihan huippukunnossa, mutta sitä on niin harva kenttä näin alkukaudesta. Väylillä on paljon ”kattilabunkkereita”, joista joutuu vaan kylmästi lyömään pallon välilyöntinä ylös. Greenit on isot, kumpuilevat, nopeat, kovat ja epätasaset. Epätasasella tarkotan siis että alastulojälkiä ja ruohotupsuja on vähän siellä täällä. Greenit tosin jyrätään varmasti ennen keskiviikkoa ja väylillä meillä on varmasti talvisääntö. Greenejä ympäröi syvät bunkkerit ja chippien täytyy olla spinnaavia. Vaikea kenttä.

Suomen peli loppu, nyt rangelle tsekkaan suunnat! 

Go Suomi!! 

 

XOXO Linda

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*